Free Alarm Clock letöltés magyar | Alarm Clock download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Free Alarm Clock

free-alarm-clock A Free Alarm Clock egy ingyenesen letölthető szoftver, mely lehetővé teszi, hogy egy számítógép ébresztőóraként vagy időzítőként üzemeljen. Érdekessége, hogy olyan módon állították össze, hogy hordozható legyen egy egyszerű pendrive-on, így az ébresztőóra akár zsebben is elvihető a világ bármely pontjára. Ráadásul a beépített ébresztőhangok mellett az adott számítógépen megtalálható MP3 fájlok bármelyike használható.

Gyártó: Comfort Software Group
Megnevezés: Free Alarm Clock
Verzió: 4.0.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.64 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
19 662
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.68 (19 szavazat)

Mi a Free Alarm Clock?

Ez az alkalmazás egy ingyenes ébresztőóra, ami egyrészt felébreszti a számítógép rendszerét alvó módból, másrészt a kiválasztott napokon és időpontban, a felhasználó által megadott címkével és a kiválasztott dallam lejátszásával (meglévő mp3-akkal) ébreszt. Legyen szó reggeli ébresztésről vagy emlékeztetőről, ideális választás számítógéppel dolgozóknak, hiszen a fenti lehetőségei mellett szükség esetén bekapcsolja a hangerőt az elnémított gépen. Beállíthatunk vele rendszeres ébresztést reggelente, felvehetünk emlékeztetőket névnapokra, születésnapokra vagy ünnepekre, vagy akár egyszeri alkalomra is.

Free Alarm Clock használata

A freeware letöltését és az installálást követően a program használata végtelenül egyszerű. A program listájára korlátlan számú ébresztő és emlékeztető felvihető, melyek lehetnek napról napra ismétlődőek, adott napokon ismétlődőek vagy akár egyszeriek is. Emellett minden csengetés felcímkézhető, így a program egyfajta emlékeztetőként, határidőnaplóként is üzemel.

Free Alarm Clock

Ezen felül a programnak létezik hordozható verziója, mely egy pendrive-ra telepítve bármilyen számítógéphez csatalakoztatva üzemeltethető, nincs szükség újabb beállításokra. A program felébreszti a gépet alvó állapotból, sőt, szükség esetén bekapcsolja a hangot vagy növeli a hangerőt is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.