Free Alarm Clock letöltés magyar | Alarm Clock download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Free Alarm Clock

free-alarm-clock A Free Alarm Clock egy ingyenesen letölthető szoftver, mely lehetővé teszi, hogy egy számítógép ébresztőóraként vagy időzítőként üzemeljen. Érdekessége, hogy olyan módon állították össze, hogy hordozható legyen egy egyszerű pendrive-on, így az ébresztőóra akár zsebben is elvihető a világ bármely pontjára. Ráadásul a beépített ébresztőhangok mellett az adott számítógépen megtalálható MP3 fájlok bármelyike használható.

Gyártó: Comfort Software Group
Megnevezés: Free Alarm Clock
Verzió: 4.0.1
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.64 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
20 718
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.68 (19 szavazat)

Mi a Free Alarm Clock?

Ez az alkalmazás egy ingyenes ébresztőóra, ami egyrészt felébreszti a számítógép rendszerét alvó módból, másrészt a kiválasztott napokon és időpontban, a felhasználó által megadott címkével és a kiválasztott dallam lejátszásával (meglévő mp3-akkal) ébreszt. Legyen szó reggeli ébresztésről vagy emlékeztetőről, ideális választás számítógéppel dolgozóknak, hiszen a fenti lehetőségei mellett szükség esetén bekapcsolja a hangerőt az elnémított gépen. Beállíthatunk vele rendszeres ébresztést reggelente, felvehetünk emlékeztetőket névnapokra, születésnapokra vagy ünnepekre, vagy akár egyszeri alkalomra is.

Free Alarm Clock használata

A freeware letöltését és az installálást követően a program használata végtelenül egyszerű. A program listájára korlátlan számú ébresztő és emlékeztető felvihető, melyek lehetnek napról napra ismétlődőek, adott napokon ismétlődőek vagy akár egyszeriek is. Emellett minden csengetés felcímkézhető, így a program egyfajta emlékeztetőként, határidőnaplóként is üzemel.

Free Alarm Clock

Ezen felül a programnak létezik hordozható verziója, mely egy pendrive-ra telepítve bármilyen számítógéphez csatalakoztatva üzemeltethető, nincs szükség újabb beállításokra. A program felébreszti a gépet alvó állapotból, sőt, szükség esetén bekapcsolja a hangot vagy növeli a hangerőt is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.