Foxit Reader letöltése magyar | Free PDF Foxit Reader portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Foxit Reader

foxitreader

A Foxit Reader egy ingyenes PDF-néző program, amivel Acrobat formátumú fájlokat nyithatunk meg illetve nyomtathatunk. Fő erénye, hogy mérete elenyészően kicsi, gyors és felülete egyszerűen kezelhető. A Foxit Reader gyakorlatilag az Adobe Reader-nek egy alternatív változata. Mindent tud, ami egy PDF megtekintéséhez kell, nagyíthatunk a dokumentumon, elforgathatjuk azt, kereshetünk benne, több nyelven is használhatjuk.

Gyártó: Foxit Software
Megnevezés: Foxit Reader
Verzió: 7.3.0.0118
Frissítés:
2016.06.30.
Fájlméret: 34.32 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
25 781
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.59 (43 szavazat)

Mi a Foxit Reader?

A Foxit Reader egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program. Megnyitja az Acrobat PDF-fájlokat, képes az oldalak nagyítására és elforgatására. A program támogatja a magyar nyelvet is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és magától letölti illetve telepíti a szükséges nyelvi elemeket. Ebben az ingyenesen elérhető változatban még PDF fájlok létrehozására is van lehetőség. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Foxit Reader története

Először 2004-ben jelent meg a Foxit Reader. A bankok körében volt nagyon népszerű, mivel a pénzintézeteknél a biztonság nagyon fontos. Erik Bryant, a Foxit Software igazgatója mondta, hogy a fejlesztéseik kizárólag saját programkódokat használnak, aminek köszönhetően kizárható bármilyen biztonsági rés a szoftverben. De ennek ellenére a Foxit programok is tartalmazhatnak hibákat, de a fejlesztők eddig még mindig gyorsan képesek voltak azokat elhárítani.

Foxit Reader

A Foxit a közeljövőben 2 új termékkel is megjelenik a piacon. Egyik a Foxit Phantom amely a PDF-állományok létrehozását illetve szerkesztését teszi majd lehetővé. A másik az új Foxit Security Suite pedig a PDF-állományok DRM (Digital Rights Management) funkcióknak ellátására lesz alkalmas. A Foxit Reader magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.