FooBar2000 letöltés magyar | FooBar 2000 download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

FooBar 2000

foobarletoltes A FooBar 2000 egy ingyenes zenelejátszó program, tökéletes minőségű hangzással. A szoftver ízlés szerint paraméterezhető, bővíthető. Több mint 100 kiegészítővel lehet gazdagítani a funkcionalitásokat. Zenelejátszó programból sok van, de ami megkülönbözteti a többitől, hogy szinte magunk rakosgathatjuk össze a saját mediaplayer programunkat. Legfőbb erénye a kis erőforrás használat és a belső médialejátszó modul.

Gyártó: FooBar
Megnevezés: FooBar 2000
Verzió: 1.3.15
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.66 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 847
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.98 (21 szavazat)

Mi a FooBar 2000?

A FooBar egy Windows-ra készült ingyenes zenelejátszó program, amiben csak a tökéletes hangzásra és a legfontosabb funkcionalitásra törekedtek. Alapítója és fejlesztője egy valamikori Winamp programozó, Peter Pawlowski. Felülete alapból nem a leggazdagabb dizájn elemekben, de modularitásának köszönhetően skin-ezhető, így testre szabhatjuk ezt is. A szoftver direkt hangvezérléssel működik, az úgynevezett kernel streaming-el, aminek következtében szebb hangázást kapunk. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

FooBar 2000 funkciók

A FooBar natívan támogatja a legkülönfélébb formátumokat, így az mp1, mp2, mp3, mp4, mpc, aad, ogg, flac, wav, aiff, snd, cdda kiterjesztésű hanganyagokat. Ugyancsak a FooBar plugin-ek segítségével bővíthetjük még tovább ezt a skálát. Egy nagyon közkedvelt funkciója a ReplayGain, melynek segítségével a zeneszámok hangerejét közös szintre tudjuk állítani. Sokszor találkoztunk már azzal a problémával, hogy az egyik mp3 üvölt, a másik meg alig hallatszik. Ezzel a megoldással viszont a különböző hangszinten lévő albumok vagy zeneszámok közelítőleg ugyanazon hangerővel fognak majd szólni.

foobar

Ezen felül képes közvetlenül is olvasni médiafájlokat tömörített fájlokból kicsomagolás nélkül. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.