FooBar2000 letöltés magyar | FooBar 2000 download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

FooBar 2000

foobarletoltes A FooBar 2000 egy ingyenes zenelejátszó program, tökéletes minőségű hangzással. A szoftver ízlés szerint paraméterezhető, bővíthető. Több mint 100 kiegészítővel lehet gazdagítani a funkcionalitásokat. Zenelejátszó programból sok van, de ami megkülönbözteti a többitől, hogy szinte magunk rakosgathatjuk össze a saját mediaplayer programunkat. Legfőbb erénye a kis erőforrás használat és a belső médialejátszó modul.

Gyártó: FooBar
Megnevezés: FooBar 2000
Verzió: 1.3.15
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.66 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 634
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.98 (21 szavazat)

Mi a FooBar 2000?

A FooBar egy Windows-ra készült ingyenes zenelejátszó program, amiben csak a tökéletes hangzásra és a legfontosabb funkcionalitásra törekedtek. Alapítója és fejlesztője egy valamikori Winamp programozó, Peter Pawlowski. Felülete alapból nem a leggazdagabb dizájn elemekben, de modularitásának köszönhetően skin-ezhető, így testre szabhatjuk ezt is. A szoftver direkt hangvezérléssel működik, az úgynevezett kernel streaming-el, aminek következtében szebb hangázást kapunk. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

FooBar 2000 funkciók

A FooBar natívan támogatja a legkülönfélébb formátumokat, így az mp1, mp2, mp3, mp4, mpc, aad, ogg, flac, wav, aiff, snd, cdda kiterjesztésű hanganyagokat. Ugyancsak a FooBar plugin-ek segítségével bővíthetjük még tovább ezt a skálát. Egy nagyon közkedvelt funkciója a ReplayGain, melynek segítségével a zeneszámok hangerejét közös szintre tudjuk állítani. Sokszor találkoztunk már azzal a problémával, hogy az egyik mp3 üvölt, a másik meg alig hallatszik. Ezzel a megoldással viszont a különböző hangszinten lévő albumok vagy zeneszámok közelítőleg ugyanazon hangerővel fognak majd szólni.

foobar

Ezen felül képes közvetlenül is olvasni médiafájlokat tömörített fájlokból kicsomagolás nélkül. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.