FlightGear letöltés ingyen | FlightGear Flight Simulator download

 
Ingyenes programok információs portálja

FlightGear

flightgear letoltes A FlightGear Flight Simulator egy ingyenes repülőgép szimulátor, melyben számos polgári- és harci repülőgép, katonai helikopter és elképesztő reptérkínálat található meg. A játék gépigénye alacsony ám mégis hihetetlen élményt nyújt: a repülés élethű környezetben, a gépek irányítása, fizikai szimuláció és látványos, mutatós, aprólékosan kidolgozott grafika. Ezen felül az ingyenes program kiegészíthető repterek ezreivel, valamint repülőgépek százaival.

Gyártó: FlightGear
Megnevezés: FlightGear Flight Simulator
Verzió: 3.4.0
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 1.2 GB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
7 388
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.36 (11 szavazat)

Mi a FlightGear Flight Simulator?

A FlightGear Flight Simulator, rövidebb nevén FlightGear vagy FGFS egy nyílt forráskódú, ingyenes projekt, amit 1996 óta folyamatosan fejleszt a FlightGear. A program először 1997-ben jelent meg, a legújabb frissítése pedig alig néhány hónapos: 2013 szeptemberének elején hozták nyilvánosságra. A FlightGear-nek számos különböző verziója van, melyek mindegyike más és más operációs rendszernek felel meg, így a szimulátor elérhető Windowsra és Mac-re éppúgy, mint Linux-ra, IRIX-re vagy Solarisra egyaránt, teljesen ingyen.

FlightGear Flight Simulator játék

Ez a lenyűgöző, ingyenesen letölthető repülőgépes szimuláció évről évre folyamatosan fejlődik, a szimulációban egyre több a háromdimenziós elem éppúgy, mint a felhasználó lokalizálása, vagy éppen a kiválasztott reptér aktuális időjárásának megfelelő időjárás szimulálása. Emellett az eredetileg egyszerű szimulátornak készített program mára kinőtte magát, a világhálón is elérhető, ráadásul már a multiplayer opció is megtalálható, köszönhetően a helyi szinten kialakított virtuális légtereknek, így az FGFS rajongói könnyedén kapcsolatba is léphetnek egymással.

FlightGear Flight Simulator

A program egyébként számos lenyűgöző kiegészítővel rendelkezik, melyek egy része szintén ingyenes, míg mások fizetségért cserébe kapcsolhatóak a már meglévő alapprogramhoz.