FLAC to MP3 converter letöltés | Free FLAC to MP3 konvertálás

 
Ingyenes programok információs portálja

Free FLAC to MP3

flactomp3

A Free FLAC to MP3 könnyen, gyorsan és hatékonyan átalakítja fájljait, de oda kell figyelni, hogy ne telepítsük a fölöslegesen felajánlott programokat. A program segítségével több fájlt is könnyedén átalakíthatunk, és felhasználóbarát felületének köszönhetően a legtapasztalatlanabbak is könnyedén kiismerik magukat. A Free FLAC to MP3 elvégzi a feladatát, de csupán töredékét képes elvégezni a hozzá hasonló programok műveleteinek. Ha egy alapvető fájlkonvertáló programot keresünk, a Free FLAC to MP3 ideális választás.

Gyártó: PolySoft Solutions
Megnevezés: Free FLAC to MP3
Verzió: 1.4
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.17 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 785
Kategória: Zene és hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.07 (7 szavazat)

Mi a Free FLAC to MP3?

A Free FLAC to MP3 egy nyílt forráskódú alap program audio fájlok átalakítására. A PolySoft által kifejlesztett program remekül alkalmas FLAC (Free Lossless Audio Codec) fájlok MP3 formátumú audio fájlba való konvertálására. A felhasználói felület kicsi és könnyen átlátható. A felületet nem bonyolítja semmilyen fölösleges gomb, csupán a leglényegesebbek vannak feltüntetve, megkönnyítve ezzel a felhasználó dolgát. A beállítások azonnal elérhetők a könnyen átlátható felhasználói felületről. A program nem változtatja meg a hangminőséget, a konvertálás után is megmarad az eredeti minőség.

Free FLAC to MP3 használata

A Free FLAC to MP3 rendkívül egyszerű. Csupán annyi a dolgunk, hogy behúzzuk a konvertálásra kiszemelt audio fájlokat a fő ablakba, vagy válasszuk ki az Add (hozzáadás) ablakból ugyanezt. A Remove (eltávolítás) gombra kattintva törölhetjük a listából azokat a fájlokat, amiket mégsem szeretnénk átalakítani. Az audio fájl kiválasztása után a cél mappát kell megadnunk, majd a Start Conversion (átalakítás) gombra kattintva hagyjuk, hogy a program elvégezze a dolgát. A felhasználói felületen lényegében csupán ez a három gomb szerepel (Add, Remove és Start Conversion), így a használata senkinek sem okozhat különösebb problémát.

FLAC to MP3 converter

A fő ablak megmutatja a fájl nevét, címét, hosszát, az átalakítási folyamatot és státuszt.