Fire Screensaver letöltése ingyen | Képernyőkímélő Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Free Fire Screensaver

firescreensaver A Free Fire Screensaver a Fantastic Flame egyszerűsített és ingyenes változata. A Free Fire Screensaver funkciói közé tartoznak a valósághű tűzeffektusok, valamint a lehetőség, hogy bármilyen zenét kiválasszunk a képernyő-pihentető mellé. Emellett bármikor rögzíthetünk képet a képernyő-pihentetőről, miközben az alig veszi igénybe számítógépünk erőforrásait. A tűz rajongóinak ajánlott ez az alkalmazás, amelynek segítségével pillanatok alatt lángra lobbanthatjuk számítógépünket.

Gyártó: Laconic Software
Megnevezés: Free Fire Screensaver
Verzió: 2.20
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.28 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
963
Kategória: Munkaasztal / Képernyőkímélő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.33 (3 szavazat)

Mi a Free Fire Screensaver?

A Free Fire Screensaver egy ingyenes letölthető képernyőkímélő program, amely lángokba borítja személyi számítógépünket, valamint a legutóbb használt Windowsban megnyitott alkalmazást. Az egyszerűen kezelhető felhasználói felület biztosítja a megfelelő mennyiségű testre szabhatóságot, így a felhasználó anélkül alakíthatja képernyő kímélőjét, hogy túl sok opcióval kellene szembesülnie. A valósághű lángok mellett a program a hangeffektusokat is támogatja, így választhatunk a megadott hangok vagy saját zenéink közül, melyek a képernyő kímélő mellett futnak majd. A Free Fire Screensaver mindemellett rendkívül energiatakarékos is.

Free Fire Screensaver használata

A Free Fire Screensaver funkciói közé tartozik a lángok gyorsaságának beállíthatósága, a fade out vagy azonnal eltűnés opció, valamint a programhoz való hangeffektus hozzárendelési lehetőség. A felhasználó két beépített zenetípus közül választhat: lehet az romantikus vagy melankolikus, de saját audio fájljaink közül is választhatunk, de dönthetünk úgy is, hogy egyáltalán nincs szükségünk hangeffektusra a képernyőkímélő mellett. Mindezek mellett a pattogó tűz hangját is beállíthatjuk. Ez az ingyenes program könnyedén és egyszerűen telepíthető és letelepíthető.

Free Fire Screensaver

Azok, akik egy kicsit szeretnék feldobni számítógépes asztalukat, érdekesnek találják majd ezt az alkalmazást. Remek kiegészítő a már telepített képernyőkímélők mellé!