Firefox letöltés magyar ingyen | Mozilla Firefox download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Mozilla Firefox

firefox A Mozilla Firefox egy ingyenes internet böngésző szoftver, amit a Mozilla Alapítvány fejleszt. Az internetezők körében a statisztikák szerint világszerte az első illetve a második helyen áll a böngésző toplistákon. Nyílt forráskódú szoftver, ami a szintén nyílt forráskódú Gecko böngésző engine-t használja. Számtalan Internet szabványt ismer, folyamatos a fejlesztés alatt van, az újabb verziók havonta kijönnek.

Gyártó: Mozilla
Megnevezés: Firefox
Verzió: 59.0
Frissítés:
2018.03.14.
Fájlméret: 35.3 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
133 864
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.19 (183 szavazat)

Mi a Firefox?

A Firefox számtalan extra funkcióval támogatja a böngészést. Többek között a a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrzés, keresés, az RSS, a privát böngészés, és a helymeghatározás (Geolocation). Mindezt bővíthetjük kiegészítőkkel, (plugin) ami miatt vált talán a legnépszerűbbé a Firefox. Több operációs rendszeren is képes futni, pl Windows, Mac OS X, Linuxokon is. A Mozilla Firefox hatékonyan gazdálkodik a számítógépünk erőforrásaival, folyamatosan törli a memóriából az egymás után megnyitott böngészőablakok adatait. Kezelőfelületének kinézetét átállíthatjuk saját ízlésünk szerint. A Firefox a Mozilla kísérleti projektje volt, melyet m/b-nek hívtak, ami a mozilla/böngésző rövidítése. 2002-ben jelent meg az első változata Phoenix néven. Később Firebird nevet kapta, de más szoftverek védjegyei miatt megváltoztatták Mozilla Firebird-re. Viszont hosszas viták után a Firebird database tulajdonosainak nyomására átnevezték a jelenlegi Firefox -ra és 2004-ben kapott végleges védjegyet a böngésző.

Firefox funkciók

A Firefox nagy hangsúlyt fektetett a felhasználói felület egyszerűségére. Ennek eredményeképp a beállításoknál is csak a leggyakrabban használt opciókat láthatjuk. A Firefox füleket használ a böngészésre, így egy ablakban több oldalt is megnyithatunk. Az előugró ablakokat alapból blokkolja, így megszünteti a kelletlenkedő kéretlen popup-okat.

Firefox

A tartalom keresést az úgynevezett gépelőkereséssel bővült, mellyel a Firefox rögtön keresni kezdi és kiemeli a találatokat, ami felülírható. A Firefox kinézetét saját ízlésünk szerint különféle témákkal állíthatjuk. A Mozilla Update weboldalán sok ilyen téma található. A Firefox rengeteg újításon ment keresztül, és szinte havonta frissülnek a verziók. A Firefox magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.