File Renamer Basic letöltés | Tömeges fájl átnevező program

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

File Renamer Basic

filerenamer A File Renamer Basic egy erőteljes és könnyen használható program, amellyel tömegesen tudunk átnevezni a fájlokat, mappákat és MP3-akat. Beépített fájlnév szűrővel is rendelkezik, amely egy bizonyos fájltípus vagy név keresésére hivatott. A File Renamer Basic a dátumok (létrehozás, változtatás, utolsó hozzáférés időpontja, stb.) módosítását is engedélyezi, valamint lehetővé teszi a program színtémájának változtatását, profilok elmentését, törlését, és a legalapvetőbb műveleteket.

Gyártó: Sherrod Computers
Megnevezés: File Renamer Basic
Verzió: 6.3
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 8.05 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
617
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a File Renamer Basic?

A File Renamer Basic fájl átnevező programot a Sherrod Computers fejlesztette ki, és célja, hogy egyszerűen és problémamentesen átnevezhessük fájljainkat, mappáinkat. A File Renamer Basic ingyenes eszköz, amely átnevezi, másolja és áthelyezi a fájlokat, mappákat egy sor tulajdonság és opció függvényében. A módosítás végrehajtása előtt lehetőségünk van az előnézetre, elkerülve így az esetleges hibákat és tévedéseket. A program a thumbnail-ek átnézésére is képes, és a kiterjesztés alapján rendszerezi és szűri a fájlokat, mappákat a keresés során. Az egyedi paramétereknek megfelelően előtagokkal és utótagokkal is elláthatja a fájlokat. Sohasem volt ilyen egyszerű a fájlok átnevezése egyszerre!

File Renamer Basic használata

A File Renamer Basic egy eszköztippel indít, amelyet akár tetszés szerint figyelmen kívül is hagyhatunk. A felhasználói felület kissé zsúfolt a rengeteg beépített funkciónak köszönhetően, de az Office-stílusú szalag révén sikeresen rendben tarthatjuk a dolgokat. Az eszközök és beállítások a fő ablakban vannak csoportosítva, és a program tevékenységeire vonatkozó konfigurációs lehetőségek a felület alsó részén foglalnak helyet.

File Renamer Basic

A nagy, könnyen látható Apply (alkalmaz), Undo (visszavon) és Preview (előnézet) gombok egyszerűvé és könnyen áttekinthetővé teszik a File Renamer Basic programot, de a Help (segítség) menüpont alatt minden szükséges kiegészítő információt megtalálunk a program használatával kapcsolatban.

JM1 Jack2 Morti3 FR4 File5