FBackup magyar letöltés | FBackup full download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

FBackup

FBackup letöltés Az FBackup egy nyílt forráskóddal elérhető biztonsági mentéseket kezelő program hatékony segítséget nyújthat a felhasználóknak. Az alkalmazással egyszerűen és gyorsan készíthetünk biztonsági másolatokat különböző dokumentumokról, de emellett még több más extra közül is választhatunk, ha telepítjük ezt a programot. Az FBackup számos nyelven, így többek között magyarul és angolul is elérhető, valamint a Windows operációs rendszereken fut.

Gyártó: Softland
Megnevezés: FBackup
Verzió: 6.0.91
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.20 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 227
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.14 (7 szavazat)

Mi az FBackup?

Az FBackup egy ingyenesen elérhető, biztonsági mentéseket készítő alkalmazás. A programmal könnyedén készíthetünk biztonsági mentéseket a számítógépünkön lévő dokumentumokról. Az FBackup képes a tükörképként történő mentés mellett fájltömörítéssel is menteni. A biztonsági mentő egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, és a mentési feladat meghatározásában egy áttekinthető varázsló segíti a felhasználókat. Amennyiben megadjuk azt, hogy hova, mit, mikor és miként kívánunk tömöríteni, a mentés zökkenőmentes és gyors.

FBackup funkciói

A kereskedelmi és magáncélú felhasználásra egyaránt ingyenesen FBackup két fő funkcióval rendelkezik: választhatjuk a mentési vagy a visszaállítási műveletet. Az FBackup mind a két lehetőséget megkönnyíti, és mind a két esetben varázsló segíti a felhasználókat. Az alkalmazással akár többféle mentési cél elérhető, valamint nyitott fájlokat is menthetünk szükség esetén. Betölthetünk bővítményeket, és az FBackuppal minden mentési feladatnál megadhatunk egy, a mentés előtt vagy után végrehajtandó műveletet is.

FBackup

Az FBackup automatikusan frissíti magát, Windows operációs rendszereken fut, több nyelven is telepíthető. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.