FBackup magyar letöltés | FBackup full download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

FBackup

FBackup letöltés Az FBackup egy nyílt forráskóddal elérhető biztonsági mentéseket kezelő program hatékony segítséget nyújthat a felhasználóknak. Az alkalmazással egyszerűen és gyorsan készíthetünk biztonsági másolatokat különböző dokumentumokról, de emellett még több más extra közül is választhatunk, ha telepítjük ezt a programot. Az FBackup számos nyelven, így többek között magyarul és angolul is elérhető, valamint a Windows operációs rendszereken fut.

Gyártó: Softland
Megnevezés: FBackup
Verzió: 6.0.91
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.20 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 341
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.14 (7 szavazat)

Mi az FBackup?

Az FBackup egy ingyenesen elérhető, biztonsági mentéseket készítő alkalmazás. A programmal könnyedén készíthetünk biztonsági mentéseket a számítógépünkön lévő dokumentumokról. Az FBackup képes a tükörképként történő mentés mellett fájltömörítéssel is menteni. A biztonsági mentő egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, és a mentési feladat meghatározásában egy áttekinthető varázsló segíti a felhasználókat. Amennyiben megadjuk azt, hogy hova, mit, mikor és miként kívánunk tömöríteni, a mentés zökkenőmentes és gyors.

FBackup funkciói

A kereskedelmi és magáncélú felhasználásra egyaránt ingyenesen FBackup két fő funkcióval rendelkezik: választhatjuk a mentési vagy a visszaállítási műveletet. Az FBackup mind a két lehetőséget megkönnyíti, és mind a két esetben varázsló segíti a felhasználókat. Az alkalmazással akár többféle mentési cél elérhető, valamint nyitott fájlokat is menthetünk szükség esetén. Betölthetünk bővítményeket, és az FBackuppal minden mentési feladatnál megadhatunk egy, a mentés előtt vagy után végrehajtandó műveletet is.

FBackup

Az FBackup automatikusan frissíti magát, Windows operációs rendszereken fut, több nyelven is telepíthető. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.