Faststone letöltés magyar | Faststone Image Viewer download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

FastStone

FastStone letöltés A FastStone Image Viewer egy ingyenes képkezelő program, amely többek közt fényképeink szerkesztéséhez nyújt segítséget. Kiváló képnézegető, szerkesztő- illetve konvertálóprogram tömeges átalakítási lehetőséggel, nagyítóval, illetve lehetőségünk nyílik diavetítésre is. Különlegessége, hogy még feliratozhatjuk is vele a fotóinkat. A Portable változattal a szoftvert telepítenünk sem szükséges, magunkkal vihetjük akár egy Pendrive-on.

Gyártó: FastStone Soft
Megnevezés: FastStone
Verzió: 6.2
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 6.37 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 536
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető / Fotószerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.79 (31 szavazat)

Mi a FastStone?

A FastStone Image Viewer az egyik legjobb képnézegető, képszerkesztő illetve konvertáló program. 2004-ben adta ki először a FastStone Soft, azóta havonta jöttek újabb verziók. Lehetőségek széles tárházával találjuk magunkat szembe, ha telepítjük ezt a közkedvelt képnézegető programot. Felhasználói felülete jól áttekinthető, kezelése nagyon egyszerű. Egyedi képessége, hogy egy időben több képen is végrehajthatunk módosításokat képeinken. Professzionális dia bemutatókat is készíthetünk vele, különböző effekteket és zenei aláfestésekkel. Portable változatban is elérhető.

FastStone főbb funkciói

A FastStone a képek nézegetésén felül sok hasznos funkcióval rendelkezik. Ezek a képek szerkesztése, elforgatása tetszőleges fokkal, képek átméretezése, kivágása, megjegyzések elhelyezése a képekhez, vörös szem effektus kiküszöbölése, illetve a diavetítő funkció.

FastStone

A szoftver által támogatott formátumokból csak néhányat megemlítve: bmp, jpg, jpeg, png, gif, pcx, tga, tif, tiff, wmf, ico. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.