Evernote magyar letöltés ingyen | Evernote download for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Evernote

evernote A Evernote alkalmazás, hogy mire jó? Egy igen egyszerű és népszerű, felhőalapú szoftver, melynek segítségével nem csak készíthetünk és szerkeszthetünk jegyzeteket, de azokat online tárolhatjuk is, így adatainkhoz és dokumentumainkhoz bárhonnan, bármikor hozzáférhetünk. A program ugyan elérhető ingyenes változatban is, lehetőségünk van azonban a teljes verzió megvásárlására is, amely további sok hasznos funkciót tartalmaz.

Gyártó: Evernote Corporation
Megnevezés: Evernote
Verzió: 5.9.6.9494
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 94.1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
4 771
Kategória: Irodai szoftverek / Jegyzet
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.61 (9 szavazat)

Mi az Evernote?

A program számos különféle formátumban képes jegyzeteket tárolni. Feltölthetünk egyszerű formázott szövegeket, de akár egész weboldalakat, kódrészleteket, fényképeket, hangfájlokat, vagy akár kézzel írott jegyzeteket is. A jegyzetekhez csatolhatunk fájlokat is, könyvtárakba rendezhetjük őket, de számos más lehetőség is rendelkezésünkre áll. A jegyzetekhez címkéket rendelhetünk, amelyek segítenek a rendszerezésben és könnyebbé teszik a keresést, megjegyzéseket társíthatunk hozzájuk, de a tárhelyen szerkeszthetjük is őket, onnan pedig egyszerűen exportálhatjuk.

Evernote használata

Az Evernote a jegyzeteket a felhasználó számítógépén tárolja, illetve automatikusan szinkronizálja azokat az Evernote szerverein található másolatokkal. Így távolról is módosíthatóak, letölthetőek a dokumentumok, de szerkesztésükre egyúttal akkor is lehetőségünk van, ha nem áll rendelkezésre internet kapcsolat. Még több szolgáltatást és kiemelt támogatást kapunk az Evernote Premium megvásárlásával, ami néhány ezer forintba kerül.

Evernote

Az Evernote több operációs rendszeren és platformon használható (például: OS X, iOS, Chrome OS, Android, Microsoft Windows, Windows Phone, BlackBerry és webOS), így szinte bármilyen asztali számítógépről, laptopról, táblagépről, okostelefonról vagy más eszközről hozzáférhetünk fájljainkhoz, illetve szükség esetén megoszthassuk azokat másokkal. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.