Drupal letöltés magyar ingyen | Drupal download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Drupal

drupal A Drupal egy nyílt forráskódú tartalomszervező és kezelő rendszer, amely weblapok és alkalmazások millióit támogatja. A weblapok legalább 21 százaléka használja ezt a keretrendszert, a személyes blogoktól a vállalati és politikai oldalakig. A standard Drupal rendszer (Drupal core) a tartalomkezelő rendszerekre jellemző alaptulajdonságokkal rendelkezik. Ezek közé tartozik a felhasználói fiók létrehozása és karbantartása, a menü kezelése, a RSS feed-ek, taxonómiák, a felhasználói felület sokoldalúsága és a rendszer adminisztrációja.

Gyártó: Dries Buytaert
Megnevezés: Drupal
Verzió: 8.0.3
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.5 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
710
Kategória: Vegyes programok / Tartalomkezelő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a Drupal?

A Drupal egy 2001 óta létező ingyenes tartalomkezelő keretrendszer PHP-re írva, amely több nyelven is elérhető. Az eredetileg Dries Buytaert által üzenő falként megírt rendszer 2001 óta nyílt forráskódú. A Drupal modulos felépítésének köszönhetően egyéb funkciók írását is lehetővé teszi. A modulok rendkívül testre szabhatóvá teszik a keretrendszert, és a design-ra vonatkozó témák széles skálájából válogathat a felhasználó. A Drupalt nagyon gyakran használják számítógépes (internetes) oktatásban, politikai kampány weblapok felállítására, vagy akár nonprofit szervezetek honlapjának elkészítéséhez. Az alábbi legfrissebb telepítőcsomag tartalmazza a magyar lokalizációt is.

Drupal használata

A Drupal rendszerkövetelménye 11.4 MB, és több nyelv beállítását teszi lehetővé. A Drupal core telepítését egyszerű honlapként, egy vagy több felhasználós blogként, internetes fórumként vagy közösségi weblapként is lehet használni. A Drupal minden olyan számítástechnikai platformon fut, amely támogatja a PHP futtató web szervereket (mint amilyen az Apache, IIS, Lighttpd, Hiawatha, Cherokee vagy Nginx) és az adatbázisokat (mint a MySQL, MongoDB, MariaDB, PostgreSQL, SQLite vagy Microsoft SQL Server). A modulok sokaságának köszönhetően lehetőségek széles skálája áll a PHP ismerettel rendelkezők számára.

Drupal

A Drupal állandó fejlesztés alatt áll, így mindig korszerű lehetőségeket biztosít a felhasználók számára.