Dropbox letöltés magyar | Ingyenes Dropbox tárhely Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Dropbox

dropbox A Dropbox egy online, cloud vagy felhő alapú adattároló alkalmazás, amely lehetővé teszi az adatvesztések elleni hatékony védekezést. Arról is gondoskodik, hogy legfontosabb adatainkat és fájljainkat a világ bármely részéről, bármikor azonnal elérhessük, letölthessük, szerkeszthessük, vagy éppen megoszthassuk másokkal. Az program segítségével bármilyen jellegű fájlt biztonságosan tárolhatunk az interneten.

Gyártó: Dropbox Inc
Megnevezés: Dropbox
Verzió: 1.3.65.1
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 316 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
24 796
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.23 (26 szavazat)

Mi a Dropbox?

A Dropbox alapvetően ingyenes, azonban a tárhelyért egy bizonyos határon túl már fizetni kell. Ingyenes tárhelyet szerezhetünk ismerőseink meghívásával, illetve bizonyos kisebb feladatok elvégzésével, például ha összekötjük regisztrációnkat Facebook fiókunkkal. A Dropbox kezelése rendkívül egyszerű. Windows, Linux illetve iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Dropbox használata

A Dropbox használatához nem szükséges más, mint egy regisztráció, valamint az alkalmazás telepítése az érintett számítógépre. A gépen ezután létrejön egy mappa, melynek tartalmát az alkalmazás beállításainknak megfelelően automatikusan szinkronizálja a Dropbox szerverein található személyes tárhelyünkkel. Az alkalmazás természetesen több számítógépre, illetve táblagépekre és mobileszközökre is telepíthető, így akár menet közben is hozzáférhetünk fájljainkhoz.

Dropbox

Az alkalmazás telepítése néhány kattintással megoldható, a könyvtár kezelése ugyanúgy működik, ahogyan a meghajtón található más könyvtáraké és állományoké, az online kezelőfelület pedig rendkívül letisztult, kiválóan áttekinthető. A megosztásra lehetőségünk van linkek elküldésével vagy e-mailen keresztül is, és ugyanígy meg is hívhatunk másokat a Dropbox-ra. A Dropbox magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.