Driving Speed 2 letöltése ingyen | Driving Speed 2 download full

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Driving Speed 2

driving speed letoltes A Driving Speed 2 nem más, mint egy klasszikus autóverseny szimulátor, mely elsősorban offline játékra lett tervezve. Ez az ingyenes, körökre osztott autóverseny, mely ötvözi a fizika törvényeit a lenyűgöző grafikával, legyen szó a pálya megrajzolásáról vagy a versenyautók grafikájáról, miközben a játékos intelligens ellenfelekkel szállhat versenybe, változatos beállítási lehetőségekkel tehető igazán egyedivé.

Gyártó: WheelSpin Studios
Megnevezés: Driving Speed 2
Verzió: 2.0.11
Frissítés:
2020.02.15.
Fájlméret: 105 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 311
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.19 (8 szavazat)

Mi a Driving Speed 2?

Ez a szimulátor jellegű autóverseny néhány kattintással letölthető Windows 7, Windows Vista és Windows XP operációs rendszerekre. A játék során a felhasználó négy különböző V8-as autó közül választhat és akár 11 számítógép által vezérelt ellenfél ellen is versenyezhet a többkörös versenyek során. A játék grafikája, éppúgy mint a hanghatások elképesztően jó minőségűek, látványosak, ráadásul az alkotók az autók megtervezésénél is figyeltek a legapróbb részletekre, így a játék a végletekig valószerű, minden szempontból.

Driving Speed 2 játék

A játékhoz legalább Windows XP vagy ennél újabb operációs rendszer szükséges, továbbá minimum 1,5 GHz-es CPU, legalább 512MB RAM és 250MB szabad tárhely a meghajtón. Emellett szükséges egy DirectX driver, illetve egy ennek futtatására alkalmas grafikus kártya. A játék letöltését követően elérhető négy sportkocsi, két különböző pálya, de megtalálható a programban számos egyéni beállítás, kezdve az autók színeitől az irányítás módján át a hálózati játékmódokig.

Driving Speed 2

A Driving Speed 2-vel ugyanis akár nyolc felhasználó is játszhat egymás ellen, az egyéni játékok eredményeit pedig minden játékos feltöltheti az internetes toplistára. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.