Microsoft .NET Framework letöltés | dotNet 4.5 download offline

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Microsoft .NET Framework

dotnet A Microsoft .NET vagy más néven DotNet Framework egy szoftverfejlesztői platform, amelynek célja a programnyelvek közötti átjárhatóság biztosítása, ezáltal a szoftverfejlesztés gyorsabbá tétele, a platformfüggetlenség támogatása. Értelemszerűen olyan alkalmazások fejlesztése, tesztelése és futtatása céljából alkalmazzák. A keretrendszer felelős azon összetevők telepítéséért, amelyeknek futniuk kell a meghatározott célgép operációs rendszerén.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Microsoft .NET Framework
Verzió: 4.5
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 982 KB
Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 284
Kategória: Segédprogramok / Plugin
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.58 (12 szavazat)

Mi a Microsoft .NET Framework?

E keretrendszer fejlesztését a Microsoft a Sun Microsystems Java platformjára válaszul hozta létre. A béta verziót 2002-ben adták közre, ma pedig már a 4.5.1-es verziónál tartunk – az architektúra az idők során természetesen rengeteg alapvető változáson ment keresztül. Célja, hogy olyan programok, szoftverek fejlesztését segítse elő a Windows alapú operációs rendszerekre, amelyek a korábbiaknál nagyobb teljesítményre képesek, biztonságosabbak, jobban kezelik a memóriát, a kivételezést és más folyamatokat. A Microsoft .NET Framework támogatja természetesen a Windows Vista előtti Microsoft operációs rendszereket (Windows XP), ehhez a régebbi verziók alatt található telepítő fájlok letöltésére lesz szükség.

Microsoft .NET Framework használata

A .NET keretrendszer a programnyelvek közötti átjárhatóság jegyében jelenleg több mint negyven különféle programozási nyelvet támogat, melyek többsége ingyenesen alkalmazható. Segítségével a fejlesztők hatékonyabb, nagyobb teljesítményre képesebb programokat alkothatnak. A .NET keretrendszer legalapvetőbb funkciója, hogy azokat a fájlokat telepítse, amelyek a keretrendszer legfrissebb, 4.5-ös verzióját célzó alkalmazások fejlesztéséhez, telepítéséhez, teszteléséhez és futtatásához szükségesek.

Microsoft .NET Framework

Célja többek között közös nyelvi futtatókörnyezet kialakítása, a kényelmes adatelérés- és modellezés elősegítése. A szoftver telepítési leírása magyarul itt megtalálható.