Docx to Doc Converter letöltés | Ingyenes Docx-Doc Word konvertáló

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Docx Doc Converter

docxdoc converter A Docx Doc Converter (Microsoft) egy igencsak egyszerű, ám annál fontosabb átalakító program, amellyel biztosítható az átjárás a Microsoft Office két fájlformátuma, a .doc és a .docx között. Az Office 2007-tel megjelent .docx fájlokat a régebbi Office programokkal már nem lehetett közvetlenül megnyitni, azonban a fejlesztők végül orvosolni tudták a problémát a különböző konverterek megjelentetésével. Ezen a problémán segít nekünk ez a kisméretű ingyenes alkalmazás.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Docx Doc Converter
Verzió: 4.0
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 32.7 MB
Operációs rendszer: Windows 2000 / Windows XP / 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 293
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (6 szavazat)

Mi a Docx Doc Converter?

A Docx Doc konvertáló a Microsoft Office kompatibilitási csomag része, amely a régi és új Word, Excel és PowerPoint fájlformátumok közötti konvertáláshoz készült. A .doc és a .docx a Microsoft Word két különböző szövegszerkesztési fájlformátuma. A .doc a Microsoft által fejlesztett Office 2007 megjelenéséig volt használatban, és amikor a .docx felváltotta, szükségessé vált egy átalakító program létrehozása. A .docx fájlok képesek olvasni a .doc-okat, azonban fordítva ez már nem működik. A két fájlformátum közötti átjárásért felelős konverter legfontosabb feladata az, hogy a bonyolultabb és újabb .docx kiterjesztésű féjlokat meg tudják nyit a régebbi Office-szal rendelkező felhasználók is.

Docx Doc Converter használata

Az Office 2007-es csomaggal együtt megjelenő .docx fájlformátum sok felhasználónak okozott bosszúságot, ezért a Microsoft is szükségesnek látta az átalakító program létrehozását. A telepíthető konverter segítségével az MS Office régebbi változatainak (pl. az Office 2003-nak a) tulajdonosai is meg tudnak már nyitni .docx kiterjesztésű fájlokat.

Docx Doc Converter

A letölthető konverterrel a telepítést követően egyszerűen és gyorsan megnyithatjuk .docx-eket, ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy az átalakítani kívánt fájlt beolvassuk a program kezelőfelületébe, majd futtatjuk a konvertálást. A fájl ezt követően már .doc kiterjesztésben is elérhető és olvasható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.