Docx to Doc Converter letöltés | Ingyenes Docx-Doc Word konvertáló

 
Ingyenes programok információs portálja

Docx Doc Converter

docxdoc converter A Docx Doc Converter (Microsoft) egy igencsak egyszerű, ám annál fontosabb átalakító program, amellyel biztosítható az átjárás a Microsoft Office két fájlformátuma, a .doc és a .docx között. Az Office 2007-tel megjelent .docx fájlokat a régebbi Office programokkal már nem lehetett közvetlenül megnyitni, azonban a fejlesztők végül orvosolni tudták a problémát a különböző konverterek megjelentetésével. Ezen a problémán segít nekünk ez a kisméretű ingyenes alkalmazás.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Docx Doc Converter
Verzió: 4.0
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 32.7 MB
Operációs rendszer: Windows 2000 / Windows XP / 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 716
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (6 szavazat)

Mi a Docx Doc Converter?

A Docx Doc konvertáló a Microsoft Office kompatibilitási csomag része, amely a régi és új Word, Excel és PowerPoint fájlformátumok közötti konvertáláshoz készült. A .doc és a .docx a Microsoft Word két különböző szövegszerkesztési fájlformátuma. A .doc a Microsoft által fejlesztett Office 2007 megjelenéséig volt használatban, és amikor a .docx felváltotta, szükségessé vált egy átalakító program létrehozása. A .docx fájlok képesek olvasni a .doc-okat, azonban fordítva ez már nem működik. A két fájlformátum közötti átjárásért felelős konverter legfontosabb feladata az, hogy a bonyolultabb és újabb .docx kiterjesztésű féjlokat meg tudják nyit a régebbi Office-szal rendelkező felhasználók is.

Docx Doc Converter használata

Az Office 2007-es csomaggal együtt megjelenő .docx fájlformátum sok felhasználónak okozott bosszúságot, ezért a Microsoft is szükségesnek látta az átalakító program létrehozását. A telepíthető konverter segítségével az MS Office régebbi változatainak (pl. az Office 2003-nak a) tulajdonosai is meg tudnak már nyitni .docx kiterjesztésű fájlokat.

Docx Doc Converter

A letölthető konverterrel a telepítést követően egyszerűen és gyorsan megnyithatjuk .docx-eket, ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy az átalakítani kívánt fájlt beolvassuk a program kezelőfelületébe, majd futtatjuk a konvertálást. A fájl ezt követően már .doc kiterjesztésben is elérhető és olvasható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.