Dexpot letöltés magyar | Dexpot download free Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Dexpot

dexpot A Dexpot egy virtuális Windows Asztal kezelő program. Olyan felhasználóknak, akik mindig helyszűkével küzdenek az asztalon, illetve szeretnek vagy éppen kénytelenek párhuzamosan dolgozni több programban egy időben, a Dexpot kiváló megoldást kínál. Ezzel a programmal olyan kényelmesen lehet dolgozni egyetlen monitoron, mintha a készülékre számos monitort csatlakoztattak volna: egyetlen gombnyomással váltható a nézet, amivel a Dexpot a multitasking egy egészen új szintjét mutatja be.

Gyártó: Dexpot GbR
Megnevezés: Dexpot
Verzió: 1.6.14
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 5.05 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 016
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (8 szavazat)

Mi a Dexpot?

A Dexpot egy aprócska, ám annál nagyobb hatalommal bíró, ingyenesen letölthető alkalmazás, melynek segítségével lényegében virtuálisan megosztható a monitor, így egyetlen monitor képes ellátni öt-hat, vagy akár tíz kijelző feladatait is. A programba beépített lehetőségeknek köszönhetően könnyedén kezelhetőek az egymás mellett, egymástól elkülönülten futó Asztalok, köztük pedig egy gyors mozdulattal átrendezhetőek a futó programok. Ráadásul a három különböző nézet, valamint a folyamatosan jelen lévő Desktop Manager lehetővé teszi, hogy a felhasználó folyamatosan átlássa, hány Asztalon hány program fut aktuálisan.

Dexpot használata

Ez a freeware alkalmas arra, hogy monitorok garmadájának a számítógépre csatlakoztatása nélkül is megvalósítható legyen a párhuzamos, egymástól független és tökéletesen átlátható munkavégzés. A teljes képernyős előnézet üzemmódban megtekinthető minden asztal előnézeti képe, láthatóak a futó alkalmazások, ráadásul egyszerűen bezárhatóak vagy át is húzhatóak egyik Asztalról a másikra.

Dexpot

A Window Catalog funkció egymás mellett megnyitja az összes futó alkalmazást, függetlenül attól, hogy melyik Asztalon találhatóak, míg a Desktop Manager egy részben testreszabható állandó eszköztár, melynek mérete és pontos helye, illetve a rajta megjelenő információk mennyisége egyénileg meghatározható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.