Dexpot letöltés magyar | Dexpot download free Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Dexpot

dexpot A Dexpot egy virtuális Windows Asztal kezelő program. Olyan felhasználóknak, akik mindig helyszűkével küzdenek az asztalon, illetve szeretnek vagy éppen kénytelenek párhuzamosan dolgozni több programban egy időben, a Dexpot kiváló megoldást kínál. Ezzel a programmal olyan kényelmesen lehet dolgozni egyetlen monitoron, mintha a készülékre számos monitort csatlakoztattak volna: egyetlen gombnyomással váltható a nézet, amivel a Dexpot a multitasking egy egészen új szintjét mutatja be.

Gyártó: Dexpot GbR
Megnevezés: Dexpot
Verzió: 1.6.14
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 5.05 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 178
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (8 szavazat)

Mi a Dexpot?

A Dexpot egy aprócska, ám annál nagyobb hatalommal bíró, ingyenesen letölthető alkalmazás, melynek segítségével lényegében virtuálisan megosztható a monitor, így egyetlen monitor képes ellátni öt-hat, vagy akár tíz kijelző feladatait is. A programba beépített lehetőségeknek köszönhetően könnyedén kezelhetőek az egymás mellett, egymástól elkülönülten futó Asztalok, köztük pedig egy gyors mozdulattal átrendezhetőek a futó programok. Ráadásul a három különböző nézet, valamint a folyamatosan jelen lévő Desktop Manager lehetővé teszi, hogy a felhasználó folyamatosan átlássa, hány Asztalon hány program fut aktuálisan.

Dexpot használata

Ez a freeware alkalmas arra, hogy monitorok garmadájának a számítógépre csatlakoztatása nélkül is megvalósítható legyen a párhuzamos, egymástól független és tökéletesen átlátható munkavégzés. A teljes képernyős előnézet üzemmódban megtekinthető minden asztal előnézeti képe, láthatóak a futó alkalmazások, ráadásul egyszerűen bezárhatóak vagy át is húzhatóak egyik Asztalról a másikra.

Dexpot

A Window Catalog funkció egymás mellett megnyitja az összes futó alkalmazást, függetlenül attól, hogy melyik Asztalon találhatóak, míg a Desktop Manager egy részben testreszabható állandó eszköztár, melynek mérete és pontos helye, illetve a rajta megjelenő információk mennyisége egyénileg meghatározható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.