Defraggler letöltése magyar | Ingyenes Defraggler portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Defraggler

defraggler free A Defraggler egy kisméretű, egyszerűen kezelhető, ingyenes szoftver, amelynek segítségével elvégezhetjük számítógépünk merevlemezének töredezettség-menetesítését, gyorsíthatjuk rendszerünk működését. A merevlemezek jellemzője, hogy bizonyos idő után töredezettek lesznek a rajtuk található adatok, információk rendezésre szorulnak, különben nehézséget okoz a közöttük való eligazodás. Ezen segítenek az olyan töredezettség-mentesítő programok, mint a Defraggler.

Gyártó: Piriform
Megnevezés: Defraggler
Verzió: 2.21
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 4.16 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
5 546
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.25 (14 szavazat)

Mi a Defraggler?

A Defraggler elsősorban Windows operációs rendszereken történő használatra készült, a Windows XP utáni összes verzióval kompatibilis. Az IA–32 és x64 verziók, NTFS és FAT32 rendszerek kezelésére is alkalmas. A program segítségével nagyban javíthatjuk operációs rendszerünk teljesítményét, gyorsaságát. A kézi ellenőrzés és rendszerezés mellett lehetőségünk van arra is, hogy előre időzítsük ezeket a műveleteket, amelyeket a program később automatikusan elvégez.

Defraggler funkciók

A Defraggler mérete igen kicsi, letöltése és telepítése pillanatok alatt elvégezhető. A program kezelése meglehetősen könnyű, kezelőfelülete egyértelmű. Mindössze ki kell választanunk a rendszerezni kívánt meghajtót, majd ellenőrizhetjük annak jelenlegi állapotát. Amennyiben a program úgy találja, hogy a lemez állapota nem megfelelő, lehetőségünk van az adatrendezésre, a teljes töredezettség-mentesítésre.

Defraggler

Nem csak teljes meghajtókat kezelhetünk azonban a program segítségével, hanem meghatározott fájlcsoportokat, könyvtárakat, de akár egyes fájlokat is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. Még több információ a gyártó hivatalos honlapján.