Defraggler letöltése magyar | Ingyenes Defraggler portable download

 
Ingyenes programok információs portálja

Defraggler

defraggler free A Defraggler egy kisméretű, egyszerűen kezelhető, ingyenes szoftver, amelynek segítségével elvégezhetjük számítógépünk merevlemezének töredezettség-menetesítését, gyorsíthatjuk rendszerünk működését. A merevlemezek jellemzője, hogy bizonyos idő után töredezettek lesznek a rajtuk található adatok, információk rendezésre szorulnak, különben nehézséget okoz a közöttük való eligazodás. Ezen segítenek az olyan töredezettség-mentesítő programok, mint a Defraggler.

Gyártó: Piriform
Megnevezés: Defraggler
Verzió: 2.21
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 4.16 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
5 832
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.25 (14 szavazat)

Mi a Defraggler?

A Defraggler elsősorban Windows operációs rendszereken történő használatra készült, a Windows XP utáni összes verzióval kompatibilis. Az IA–32 és x64 verziók, NTFS és FAT32 rendszerek kezelésére is alkalmas. A program segítségével nagyban javíthatjuk operációs rendszerünk teljesítményét, gyorsaságát. A kézi ellenőrzés és rendszerezés mellett lehetőségünk van arra is, hogy előre időzítsük ezeket a műveleteket, amelyeket a program később automatikusan elvégez.

Defraggler funkciók

A Defraggler mérete igen kicsi, letöltése és telepítése pillanatok alatt elvégezhető. A program kezelése meglehetősen könnyű, kezelőfelülete egyértelmű. Mindössze ki kell választanunk a rendszerezni kívánt meghajtót, majd ellenőrizhetjük annak jelenlegi állapotát. Amennyiben a program úgy találja, hogy a lemez állapota nem megfelelő, lehetőségünk van az adatrendezésre, a teljes töredezettség-mentesítésre.

Defraggler

Nem csak teljes meghajtókat kezelhetünk azonban a program segítségével, hanem meghatározott fájlcsoportokat, könyvtárakat, de akár egyes fájlokat is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. Még több információ a gyártó hivatalos honlapján.