DC++ letöltés ingyen magyar | DC++ download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

DC++

dcplusplus A DC++ ingyenes fájlmegosztó, valójában nevezhetjük a torrent elődjének is. Alapjaiban minden fontos funkciót ismer, amellyel különböző tartalmakat oszthatunk meg egymással. Ez a kliens program teszi lehetővé, hogy egy központi számítógépen, a hubon keresztül kapcsolódjunk össze más felhasználókkal. Ingyenes és rendkívül hasznos funkciót tölt be, saját kedvenc filmeket, zenéket és programokat is megtalálhatnak egymásnál a hubra csatlakozók. Egy kattintással pedig letölthetjük a kiszemelt tartalmat, akár azonnal.

Gyártó: Jacek Sieka
Megnevezés: DC++
Verzió: 0.851
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 85.6 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 263
Kategória: Hálózat & Internet / Fájlmegosztó programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.50 (4 szavazat)

Mi a DC++?

A Windows operációs rendszerrel kompatibilis DC++ kliens igazi közösség építő program. Keressünk hasonló ízlésű felhasználókat, így sok hasznos tartalomra lelhetünk, illetve saját zene- és videofájljainkat is könnyen továbboszthatjuk. Miért fizetnénk a fájlmegosztásért, ha ezt most ingyenesen is megtehetjük? Ráadásul ez a program már régóta teszi a dolgát. Az időközben megjelent versenytársak bizonyítják, hogy hasznos funkciót kínál a tartalommegosztással. A DC++ akár kommunikációs platformként is megállja a helyét, a felületén keresztül chatüzenetekkel érintkezhetnek a felhasználók. Nem találjuk a feltöltött fájlok között, amit keresünk? A chat segítségével rákérdezhetünk, tippeket kérhetünk hasonló érdeklődési körben mozgó ismeretlenektől is.

DC++ használata

Telepítsük a DC++ klienst, ugyanis az ingyenes fájlmegosztás az egyik legjobb módja, hogy remek szórakoztató és professzionális tartalomhoz juthassunk. A letöltést követően hozzuk létre a személyes regisztrációnkat, azt a felhasználói nevet, amellyel a hubokra csatlakozhatunk majd. Az átlátható és letisztult felület megkönnyíti a műveleteket. Állítsuk be saját letöltéseinket, illetve szabályozzuk a fájlmegosztásunkat is. Érdemes előre kiválasztani a letöltés ideiglenes és végleges helyét, valamint korlátozni azt, egyszerre hány felhasználó juthat hozzá a gépünkön tárolt fájlokhoz.

Mivel közösségi alapú, ajánlott nyilvánossá tenni minél több mappát, ha igényünk van arra, hogy nagyobb mennyiségben szerezzünk be tartalmakat más DC-sektől. A beállításokat követően hozzájutunk egy hublistához, ahonnan az elérhető központi számítógépeket választhatjuk ki, ezen keresztül léphetünk kapcsolatban a többi megosztóval. Több generáció lekörözte már a DC++ klienst, azonban még mindig képes biztonságos módon a tartalomtovábbításra. A nyitott forráskód pedig olyan fejlesztéseket ígér, amely továbbra is segíti a felhasználókat.