Daum PotPlayer letöltés magyar | Daum PotPlayer download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

Daum PotPlayer

daum-potplayer A Daum PotPlayer elsősorban egy médialejátszó, amely azzal emelkedik ki a konkurencia tömegéből, hogy beépített kodek-jei segítségével képes kezelni a legtöbb ismert videó formátumot, ezek kézi telepítésére nincsen szükség. A program nem csak ingyenesen letölthető és felhasználható, de könnyedén testre szabható és igényeinkhez igazítható is, emellett támogatja a legtöbb ismert videórögzítő eszközt. Felhasználói felülete könnyen kezelhető akár a kezdők számára is.

Gyártó: Daum Communications
Megnevezés: Daum PotPlayer
Verzió: 1.6.58613
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 19.35 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
6 549
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.56 (9 szavazat)

Mi a Daum PotPlayer?

A lejátszót a Daum kifejezetten Microsoft Windows operációs rendszerekre fejlesztette ki. A lejátszó legnagyobb erőssége, hogy képes szinte minden ismert videó formátum lejátszására anélkül, hogy korábban kodek-eket telepítenénk a számítógépre. A hagyományos lejátszókhoz képest látszólag nem sok újítás kínál, használata azonban kényelmes, kezelőfelülete letisztult, kisméretű és a rendszererőforrásokat is alig veszi igénybe. Beállításai segítségével a lejátszást könnyedén testre szabhatjuk, kezelését könnyű megszokni.

Daum PotPlayer hasznalata

A Potplayer lejátszási listája alapból a programmal együtt nyílik meg, s számos szerkesztési opciót kínál fel. Az egyszerű lejátszás során is sok lehetőséget kínál fel a szoftver, mint például a képarány szabad változtatása, videó részletek ismétlése, a fájlok lejátszása sorban vagy véletlenszerűen, használhatunk szűrőket és a hangfalak beállításait is elérhetjük a főablakból. Természetesen a programban integrált profi equalizer található. A program támogatja a legtöbb ismert audio és videó formátumot, és bizonyos esetekben akár sérült fájlokat is képes lejátszani, a félbehagyott videókat pedig onnan folytathatjuk, ahol felfüggesztettük a lejátszást.

Daum PotPlayer

Összességében a program rendkívül sok lehetőséget ad arra, hogy testreszabjuk a lejátszást, mégsem veszünk el az opciók tengerében. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.