CursorFX letöltése magyarul | CursorFX egérkurzorok Windows-ra

 
Ingyenes programok információs portálja

CursorFX

cursorfx A CursorFX ingyenes programmal személyre szabhatjuk a kurzorunkat. Ha sok időt töltünk a számítógépünk előtt, ez egy tökéletes alkalom arra, hogy feldobjuk a képernyő grafikáját. Különböző formájú és színű ikonokkal helyettesíthetjük a kis nyilat. A CursorFX lehetőséget ad, hogy akár a saját fotóink segítségével hozzuk létre az új kurzorunkat. Meglepődünk, milyen sokoldalú animált és effektekben gazdag kínálatot tett elénk a Windows. Töltsük le, mert ezzel sokkal jobb a felhasználói élmény.

Gyártó: Stardock Corporation
Megnevezés: CursorFX
Verzió: 2.16
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 13.39 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
481
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a CursorFX?

Rajzolnánk magunknak egy saját kurzort? Ezzel az apró Windows-eszközzel akár egy labdát vagy baseball ütőt is beállíthatunk a megszokott nyíl helyére. Igazán különleges és szép megoldásokat kínál fel a program, böngésszük át a teljes felületet. Rendeljünk hozzá hangot, vagy helyezzünk árnyékolást az egér nyomvonalán. Egy kattintással elérhetjük a teljes CursorFX kínálatot. Ha nem tudunk dönteni, próbáljuk ki a lehetőségeket. Az előnézet segítségével könnyebben kitaláljuk, melyiket szeretnénk használni. De miért ne aktiválhatnánk minden héten egy újabbat? A CursorFX Windows-kurzornak tulajdonképpen ez az igazán nagy dobása: egy apró, de mégis hasznos eszközzel fokozta a felhasználói élményt! Természetesen a legalapvetőbb paramétereket is mi állíthatjuk be ebben a programban, szabályozzuk a színeket, formákat és árnyalatokat kedvünk szerint.

CursorFX használata

A CursorFX nem elsősorban a képernyő felbontásból adódó nehézségeket orvosolja, ez a Windows-kurzor kifejezetten változatossá alakítja a képernyő előtti tevékenységeket. A program telepítése sem igényel szakértelmet. Töltsük le, majd a kicsomagolást követően már böngészhetjük a kínálatot. A bal oldali menüpontok alatt találjuk meg a CursorFX beállításait. Nagyon szép és érdekes új kurzort aktiválhatunk itt, amelyet akár tovább is szerkeszthetünk.

Válasszuk ki a színben, formában leginkább tetsző kurzort, és azonnal ki is próbálhatjuk, milyen egy sokkal modernebb és vidámabb egérrel használni a számítógépünket. Egyedülálló, nagyon látványos árnyékolásokat és effekteket rakhatunk a kurzorra, ami szintén tovább fokozza a felhasználói élményünket. Miért hagynánk ki ennek az eszköznek a szerkesztését, amikor a szép grafikát és tetszetős képernyőket is szeretjük? Ha meguntuk a használatban levőt, egy kattintással választhatunk egy másikat. Természetesen, mégis az a legizgalmasabb, ha saját tartalomból, fotóból, képből szerkeszthetjük meg a kurzorunkat. A CursorFX most ezt is biztosítja. Mindehhez csupán telepítenünk kell ezt a kifejezetten apró programot.