CoolReader letöltés ingyen | Cool Reader PDF download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

CoolReader

coolreader A Cool Reader egy egyszerű, kezdők által is könnyedén használható e-könyv-olvasó alkalmazás, mely segítségével gyakorlatilag minden gyakran használt formátumot megnyithatunk. A programot kis mérete ideálissá teszi olyan rendszereken történő felhasználásra is, ahol nem áll rendelkezésre sok erőforrás, saját igényei minimálisak. A szoftvert úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a legtöbb Microsoft Windows operációs rendszerrel.

Gyártó: Vadim Lopatin
Megnevezés: Cool Reader
Verzió: 3.3.61
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 8.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 501
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.08 (6 szavazat)

Mi a Cool Reader?

Az CoolReader PDF olvasó számos lehetőséget kínál az e-könyvek szerkesztésére. Szabadon változtathatjuk a betűtípust, betűméretet, teljes mértékben testre szabható a háttér és beállítható a görgetés sebessége is. A program automatikusan képes érzékelni a margókat, címeket, idézeteket. A programot kis mérete ideálissá teszi olyan rendszereken történő felhasználásra is, ahol nem áll rendelkezésre sok erőforrás, saját igényei minimálisak. A szoftvert úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a legtöbb Microsoft Windows operációs rendszerrel.

Cool Reader használata

Az olvasó egyszerűen vezérelhető, ehhez szinte alig van szükségünk másra, mint a kurzornyilakra és a funkcióbillentyűkre. Ha megnyitottunk és olvastunk egy e-könyvet, az olvasó a legközelebbi alkalommal emlékezni fog beállításainkra, illetve a bezáráskori pozícióra is, így ott és úgy folytathatjuk az olvasást, ahogyan azt abbahagytuk.

Cool Reader

A CoolReader által támogatott formátumok a következőek: FB2, TXT, RTF, DOC, TCR, HTML, EPUB, CHM, PDB és MOBI. Emellett a szoftver képes arra is, hogy ZIP, RAR, ARJ, HA, LZH archívumokból csomagoljon ki e-könyveket. A program teljes megjelenése is tetszés szerint testre szabható. További információk olvashatók a gyártó hivatalos honlapján.