City Racing letöltése ingyen | City Racing download pc full

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon jó, még a másfél órás videót is leszedi. Alapból .mp4 formátumba tölt le. Egyszerűen kezelhető, gyors, az egyetlen hibája az hogy ha nem vásárlod meg a teljes verziót, akkor naponta max. 5 videót tölthetsz le. Ezenkívül tökéletes, 5 csillagot érdemel. Download: Bigasoft YouTube Downloader 1.2.18.4701

City Racing

city racing letoltes A City Racing egy viszonylag kötetlen autóversenyző játék, amely némileg hasonló a világszerte ismert GTA (Grand Theft Auto) játékhoz, melynek gépigénye alacsony. A játékos egy kezdő autóval járja a várost és versenyeken való részvétellel, valamint a különböző küldetések teljesítése által feljebb juthat a ranglistán. A névtelen nagyváros utcáin csúcsidő van, az utak telis-tele vannak akadályokkal, gyalogosok és hétvégi mazsolák, így ideje játékstílust választani.

Gyártó: MediaTop
Megnevezés: City Racing
Verzió: 1.0.4
Frissítés:
2020.02.15.
Fájlméret: 26.2 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 669
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.77 (11 szavazat)

Mi a City Racing?

Ez a program egy ingyenesen letölthető autósjáték, melyben a játékos uralja a város utcáit, miközben gyorsulási versenyeken való részvétellel és egyéb akadályok leküzdésével fejlesztheti vagy akár újra is cserélheti autóját. A fantasztikus grafika igazán élvezetessé, élményekkel telivé varázsolja a játékot, miközben a felhasználó uralhatja a várost, a különböző küldetések megvalósítása által pedig folyamatos fejlődést érhet el. Gyors reflexek, gyilkos ösztönök: ez minden, amire szükség lehet a tökéletes játékélményhez.

City Racing játék

A játék által nyújtott életérzés egy kicsit olyan, mintha a Halálos iramban filmek szereplőjévé válhatnának a felhasználók. Első lépésként a játékos kap egy alap gépkocsit, amivel belevetheti magát a csúcsforgalomba. A feladat a legváltozatosabb akadályok legyőzése, a küldetések teljesítése, mely által a játékos pénzhez és egyéb jutalmakhoz juthat. Ezek segítségével a felhasználó fejlesztheti, felújíthatja autóját, miáltal még több versenyben győzelmet arathat.

City Racing

A játék grafikája hihetetlenül aprólékos, a legkisebb részletekre is odafigyelő kidolgozottságnak köszönhetően maximális játékélményt nyújt, miközben számos funkciója teljes mértékben testre szabható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.