Google Chrome letöltés magyar | Ingyenes Chrome böngésző

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Google Chrome

Chrome letöltés A Chrome mindenki számára jól ismert Google ingyenesen használható böngészője, amely hamar népszerűvé vált az internetezők körében. A webes oldalak futását leegyszerűsíti, meggyorsítja illetve biztonságossá teszi a számunkra. Kis erőforrás igényű, tele van kényelmi funkciókkal, de mindemellett törekszik a használhatóságra. Könnyedén beimportálhatjuk az eddig használt böngészőink könyvjelzőit.

Gyártó: Google
Megnevezés: Chrome
Verzió: 58.0.3029
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 860 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
67 974
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.90 (83 szavazat)

Mi a Chrome?

A Google OpenSource böngésző programja WebKit Engine-t használ. A Chrome nevet (amit helytelenül néha csak a Chrom szóval írnak) a böngészők felületi elemeinek minimális részeiről kapta. Arra utal, maga az alkalmazás is minimális, egyszerű legyen. 2012-ben a Chrome az egyik legnépszerűbb böngészővé vált. Több országban első helyen szerepel a böngésző top listán, Magyarországon jelenleg a második legnépszerűbb webböngésző program.

Chrome története

2008-ban a Google nyílttá tette a Chrome forráskódjait. Emellett szintén publikussá tette a V8 JavaScript-motorját Chromium néven. Ez lehetőséget nyújtott a külső fejlesztők számára a projektben való részvételre. Ennek következtében a Linux és Mac OS X alá történő bevezetés meggyorsult. A Google sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy akár más böngészők is használhatják, igénybe vehetik a Chromium-ot.

Chrome Browser

A forráskód részei BSD illetve különböző nyílt forrású licencek felhasználásával elérhetők. A Google Chrome magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.