CdCoverCreator letöltés ingyen | Cd Cover Creator download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

CdCoverCreator

cdcovercreator A CdCoverCreator egy egyszerű és könnyen használható program, amely segítségével kreatív és változatos lemezborítókat hozhatunk létre. A szerkesztőprogram segítségével nem csak a borítókat, de különféle címkéket, levonókat, füzeteket is megtervezhetünk, mindezt a lehető legrövidebb idő alatt. A cd borító készítő program kezelése nagyon egyszerű még az idegen nyelvű kezelőfelület ellenére is. Letöltése és használata teljességgel ingyenes.

Gyártó: Thyanté
Megnevezés: CdCoverCreator
Verzió: 2.5.3
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 2.7 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
11 243
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.42 (13 szavazat)

Mi a CdCoverCreator?

A program segít abban, hogy otthoni saját készítésű lemezgyűjteményünknek igazán professzionális megjelenést kölcsönözzünk. Segítségével könnyedén megtervezhetjük és kinyomtathatjuk a gyönyörű borítókat és címkéket. Az egyszerű, kézre eső és egyértelmű funkciókkal rendelkező program arra is lehetőséget biztosít, hogy az internetről szerezzük be a szükséges grafikákat és információkat a borítóképek létrehozásához. A program erőforrásigényei szinte nem létezőek, működése szélsebes és bőséges segítséggel látja el az erre rászoruló felhasználókat.

CdCoverCreator funkciói

Az alkalmazás segítségével megszerkeszthetjük a borítók grafikáit és szövegeket helyezhetünk el rajtuk. A szövegeket megformázhatjuk, importálhatunk track listákat, és akár az internetről is beszerezhetünk minden fontos adatot, hogy tökéletes borítókat hozhassunk létre. A program tartalmaz előzetes terveket a borítókhoz, így nem kell az alapoktól kezdenünk a tervezést, bár természetesen erre is lehetőségünk van. Másolhatjuk meglévő borítóinkat is, vagy beszerezhetünk teljesen újakat is a webről.

CdCoverCreator

Készíthetünk a CD-tokba illeszthető füzeteket is, melyekbe a Lyrics Browser segítségével a dalszövegeket is könnyedén beilleszthetjük. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.