CdBurnerXP letöltése magyar | CdBurnerXP download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

CDBurnerXP

cdburnerxp

A CDBurnerXP egy ingyenesen letölthető és felhasználható, freeware CD-, DVD és Blu-ray író alkalmazás. Általa gyakorlatilag bármilyen szükséges adatot rögzíthetünk adattároló lemezeken, így videó- és audio fájlokat, fényképeket, de akár ISO fájlokat is készíthetünk vele. A program további előnye, hogy portable, azaz hordozható szoftverként is üzemeltethető, azaz magunkkal vihetjük akár egy Pendrive-on is. A nevével ellentétben nem csak XP alá telepíthető.

Gyártó: Stefan Haglund
Megnevezés: CdBurnerXP
Verzió: 4.5.6.5931
Frissítés:
2017.06.14.
Fájlméret: 5.42 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Reklámokkal
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 393
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / CD író
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.59 (11 szavazat)

Mi a CdBurnerXP?

A CdBurnerXP szoftvert elsősorban Windows rendszer alá tervezték. A szoftver segítségével CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, Blu-ray Disc és HD DVD lemezeket is írhatunk. CDDA formátumban audio fájlok (WAV, MP3, MP2, FLAC, Windows Media Audio, AIFF, BWF, Opus, és Ogg Vorbis) írására ugyancsak lehetőségünk van. Ha kétségeink adódnának, vajon CD/DVD írónk kompatibilis-e az eszközzel, vagy egyéb jellegű kérdések merülnek fel, az alkalmazás hivatalos honlapján kimerítő, részletes információkat találunk ezekre nézve.

CdBurnerXP funkciói

A program számos funkcióval rendelkezik. Segítségével előállíthatunk biztonsági másolatokat is, a kiírt tartalmakat automatikusan ellenőrizhetjük már az írás végeztével, lemásolhatunk lemezeket, és akár több lemezre is kiírhatjuk a kívánt anyagot. A CDBurnerXP rendelkezik egy egyszerű borítótervezővel is, melynek segítségével saját borítókat hozhatunk létre és nyomtathatunk ki kiírt lemezeink számára.

CdBurnerXP

Bár letölthető, forráskódja zárt, így nem szerkeszthető szabadon. A szoftver használata meglehetősen könnyű, kezelőfelülete egyszerű, telepítést pedig egyáltalán nem igényel, lévén portable program. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.