Cartman's Authoritah letöltés | Cartmans Authoritah game download

 
Ingyenes programok információs portálja

Cartman's Authoritah

cartmans authoritah letoltes A Cartman's Authoritah egy rendkívül egyszerű, a South Park nagy sikerű rajzfilmsorozatra épülő platformjáték, amelyben nyolc pályán és számos bónuszpályán küzdhetjük magunkat keresztül ellenfeleket legyőzve és akadályokon átjutva, mindezt Cartman-t irányítva. Egyszerű grafikával és hangeffektekkel ellátott, gyorsan végigjátszható játék, amely tökéletes, ha alkalmi időtöltést keresünk és jól ismerjük, szeretjük a sorozatot.

Gyártó: Derek Long
Megnevezés: Cartman's Authoritah
Verzió: 1.3c
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 1.42 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 537
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.92 (6 szavazat)

Mi a Cartman's Authoritah?

Egy nagyon egyszerű platformjáték, amelyet megalkotója még 2001-ben publikált, mintegy fél év fejlesztést követően. A játék magában nem sok újat kínál, játékmenete semmiben sem tér el a hagyományos ilyen típusú programokétól. Kezelése nem okozhat nehézséget, az irányítás néhány szabadon testreszabható billentyű segítségével történik, s ezzel a beállítási lehetőségek ki is merülnek. A játék természetesen ingyenesen letölthető fejlesztője honlapjáról és más forrásokból is, freeware programról lévén szó.

Cartman's Authoritah játék

A játék nyolc pályából és több bónuszpályából áll, amelyeken akadályok és ellenfelek várják a játékost. Cartmant irányítva többek között más, a South Park sorozatból ismert karaktereket kell legyőznünk, különféle fegyvereket használva. A helyváltoztatáshoz és a fegyverek használatához mindössze néhány billentyűre lesz szükségünk, de kedvünk szerint használhatunk joystick-et vagy gamepad-et is.

Cartman's Authoritah

A kontrollbillentyűk testreszabhatóak, érdemes is átállítani az első játéknál, mert nem a megszokott billenntyűk vannak hozzárendelve a funkciókhoz. A hangeffektusok azonban a legtöbb hasonló programtól eltérően nem kapcsolhatóak ki. A program Windows operációs rendszereken, 7.0-ás vagy magasabb programverziójú DirectX mellett futtatható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.