Beautiful Space 3D Free letöltés | Animated Wallpaper download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sziasztok mindenki!batran toltogessetek a Nero barmeik verziojat nem veletlenul vannak azok fent.en is hasznaltam tobb verziot a heten es mukodotek nekem.ma is toltotte le 1-et es az is szepen mukodik nekem!szia mendenkinek.szambacsi Download: BSPlayer Free 2.61

Beautiful Space 3D Free

beautiful space 3d free A Beautiful Space 3D Free egy lenyűgöző utazás az űrbe: fantasztikus színek, háromdimenziós mozgóképek várják az űr elérhetetlen mélységeinek csodáira vágyó felhasználókat. A különböző mozgóképek mindegyike beállítható háttérképként éppúgy, mint képernyővédőként. A Beautiful Space 3D free megbabonázó, végtelen ragyogása bizonyosan magával ragadja és hosszú távon leköti minden felhasználó figyelmét, miközben nyugtató, stresszoldó hatása van.

Gyártó: PUSH Entertainment
Megnevezés: Beautiful Space 3D Free
Verzió: 2.03
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 2.42 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 376
Kategória: Munkaasztal / Windows háttérkép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.92 (6 szavazat)

Mi a Beautiful Space 3D Free?

A Beautiful Space 3D free egy ingyenesen elérhető freeware, mely egyben az új generációs háttérképek és képernyővédők közé sorolható. A programcsomagban található képek mindegyike háromdimenziós hatást kelt és folyamatosan mozog. Ez egy egyrészt elbűvölő, másrészt megnyugtató, olyan, mint egy végtelen utazás. Ezzel a képernyővédővel változatos, mégis egyedi hátteret és képernyővédőt alkothat magának a felhasználó, ráadásul minden egyes eleme tökéletesen testreszabható, így más és más jellegű háttér és képernyőkímélő állítható össze, saját igényeknek megfelelően.

Beautiful Space 3D Free használata

Az alkalmazás letöltését követően két különböző módban használható. Az ingyenes verzióban számos beállítási lehetőség elérhető, azonban csupán egy háromdimenziós kép választható. Ez a kék alapon mozgó kép azonban beállítható háttérképnek éppúgy, mint képernyővédőnek. Ennél is fontosabb azonban, hogy beállítható a mozgás iránya, tehát hogy a csillagok felé mozogjon előre, vagy hátrafelé, távolodva azoktól.

Beautiful Space 3D Free

Emellett lehetőség van ezek random változtatására, egyetlen kattintással beállítható, hogy akkumulátor-üzemmódban a program automatikusan kikapcsoljon, továbbá egy gombnyomással teljesen kikapcsolható az animált háttérkép és képernyővédő egyaránt.