Avira Free Antivirus letöltés | Avira Antivirus 14 vírusirtó

 
Ingyenes programok információs portálja

Avira Antivirus

aviraantivirus

Az Avira Free Antivirus egy kitűnő vírusirtó program, melynek ingyenes verziójával állandó védelmet biztosíthatunk számítógépünkön. Otthoni felhasználásra tökéletes, folyamatosan frissíti magát és alig használ erőforrást. Gyorsan felderíti a fertőzött fájlokat, és blokkolja vagy törli azokat. Még a tömörített állományokban is keres. Egyszerűen használható állandó védelem a behatolások ellen.

Gyártó: Avira
Megnevezés: Avira Antivirus
Verzió: 1.1.27.25527
Frissítés:
2015.01.29.
Fájlméret: 4.31 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
22155
Kategória: Biztonság
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.39 (47 szavazat)

Mi az Avira Antivirus?

Az Avira Antivirus a normál víruskeresési lehetőségek mellett alkalmas az e-mailek és a csatolt fájlok ellenőrzésére is. Folyamatosan figyeli a fájlokat, de időzíthetjük is az átvizsgálást vagy a vírus keresést. A gyártó oda figyel, hogy folyamatosan "up to date" legyen a vírus információs adatbázis, így nincs olyan ismert vírus ami kifogna rajta. Továbbiak a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Avira Antivirus használata

Az Avira Antivirus ingyenes víruskereső szoftver, nem csak vírusok ellen nyújt védelmet, hanem megtalálja és kiiktatja az úgynevezett féreg, trójai, backdoor vagy joke kártevőket is. Az Avira Free Antivirus legfrissebb változata már egy korszerű kliens felülettel rendelkezik. Egyik nagy büszkesége a böngészés követését megakadályozó modul valamint a SearchFree tool, ami a hálózati könyvtárak átvizsgálását biztosítja.

A sok újdonságon kívül találunk még Child Protection-t illetve Fast Activation modult is. Érdemes kipróbálni, minden szempontból egy letisztult jól használható program.
Itt található felhasználható ingyenes kulcs az alkalmazáshoz.