Avast Free Antivirus letöltés magyar | Avast Antivirus vírusirtó

 

Avast Antivirus

avastantivirus

Az Avast Antivirus az egyik legnépszerűbb ingyenes víruskereső már magyar nyelven is, amely használható levelek valamint a külső adatforrások teljes ellenőrzésére. Időzíthetjük a számítógépünk átvizsgálását, a friss vírusinformációk letöltését, illetve megadhatjuk milyen mértékben és hatékonysággal védje a rendszerünket az alkalmazás. Csak privát használatra 1 évig ingyenes a szoftver egy regisztrált e-mail címmel. A lejáratkor csupán egyetlen kattintással meghosszabbíthatjuk az ingyenes használati időt.

Gyártó: Avast
Megnevezés: Avast Antivirus
Verzió: 2015.10.0.2208
Frissítés:
2014.12.12.
Fájlméret: 4.8 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
120065
Kategória: Biztonság
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.15 (157 szavazat)

Mi az Avast Free Antivirus?

Avast Free Antivirust teljesen ingyen használhatjuk, a legújabb vírusok ellen a program letölti naprakészen az információkat és folyamatos védelmet biztosít. Alapvetően automatikusan frissíti a vírusinformációs adatbázisát, de lehetőség van azonnal kézzel is frissíteni azt. Az ingyenes verzióhoz regisztrálni kell, de egy érvényes e-mail címmel 1 teljes évig érvényes az Avast használata. Vannak extra szolgáltatások amikért fizetni kell, de az ingyenes verzió is elég biztonságot ad a számítógépünk fertőzéseivel szemben. Még kiterjedtebb védelemhez az 5.0 verziótól fogva a rootkits, spyware programokkal is felveszi a harcot. Bármely Windows rendszer alatt futtatható, világszerte több millióan használják már okostelefonokon is. További információk a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Avast Antivirus használata

Regisztrációt követően egy generált kulcsot kapunk e-mailben. A program feltelepítése után újraindítjuk a gépünket és az antivírus szoftver automatikusan letölti a legújabb vírusinformációkat. A Scan Computer opció sokféle víruskereső lehetőséget kínál, így a megszokott gyors vagy teljes átvizsgálás mellett megadhatunk egy konkrét fájlt vagy mappát is, de az SD kártyánkat vagy a Pendrive-ot is szkenneli.

A program egy nagyon hasznos tulajdonsága (Boot-time Scan), hogy még a rendszer felépülése előtt képes átnézni az indítandó alkalmazásokat, így védettek leszünk a rendszerfájlokat fertőző vírusok ellen is. Az Avast Antivirus használata végtelenül egyszerű, ha nem nyúlunk semmihez telepítés után, az alapértelmezett beállítások is elegendő védelmet biztosítanak.

Jelenlévők

Oldalainkat épp 46 vendég böngészi.

100% biztonság

100% vírusmentes letöltések

A vírusellenőrzést a VirusTotal, egy megbízható online ingyenes vírus- kereső szolgáltatás végzi. Így összesen 32 vírusvédelmi alkalmazás segítségével biztosítottak letöltéseink.