Avast Free Antivirus letöltés magyar | Avast Antivirus vírusirtó

 

Avast Antivirus

avastantivirus

Az Avast Antivirus az egyik legnépszerűbb ingyenes víruskereső már magyar nyelven is, amely használható levelek valamint a külső adatforrások teljes ellenőrzésére. Időzíthetjük a számítógépünk átvizsgálását, a friss vírusinformációk letöltését, illetve megadhatjuk milyen mértékben és hatékonysággal védje a rendszerünket az alkalmazás. Csak privát használatra 1 évig ingyenes a szoftver egy regisztrált e-mail címmel. A lejáratkor csupán egyetlen kattintással meghosszabbíthatjuk az ingyenes használati időt.

Gyártó: Avast
Megnevezés: Avast Antivirus
Verzió: 2015.10.0.2206
Frissítés:
2014.11.17.
Fájlméret: 125.0 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
118727
Kategória: Biztonság
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.14 (155 szavazat)

Mi az Avast Free Antivirus?

Avast Free Antivirust teljesen ingyen használhatjuk, a legújabb vírusok ellen a program letölti naprakészen az információkat. Lehetőség van kézzel is frissíteni. Az ingyenes verzióhoz regisztrálni kell, de 1 évig érvényes a használata. Az ingyenes verzió elég védelmet nyújt a számítógépünk támadásai ellen. Még kiterjedtebb védelemhez az új 5.0-es verzió a rootkits spyware programok ellen is felveszi a harcot. Bármely Windows alá telepíthető. Továbbiak a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Avast Antivirus használata

Regisztrációt követően egy generált kulcsot kapunk e-mailben. A program feltelepítése után újraindítjuk a gépünket és az antivírus szoftver automatikusan letölti a legújabb vírusinformációkat. A Scan Computer opció sokféle víruskereső lehetőséget kínál. A megszokott gyors vagy teljes átvizsgálás mellett megadhatunk egy konkrét fájlt vagy mappát is, de az SD kártyák vagy Pendrive-ot is szkenneli.

A program egy nagyon hasznos tulajdonsága (Boot-time Scan), hogy még a rendszer felépülése előtt képes átnézni az indítandó alkalmazásokat, így védettek leszünk a rendszerfájlokat fertőző vírusok ellen is. Az Avast Antivirus használata végtelenül egyszerű, ha nem nyúlunk semmihez telepítés után, az alapértelmezett beállítások is megfelelő védelmet biztosítanak.