Avant Browser magyar letöltés | Avant Browser download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Avant Browser

Avant letöltés Az Avant Browser az Avant Force által fejlesztett szoftver egy stabil, sokoldalú, a vélemények szerint gyors és felhasználóbarát böngésző. Internet Explorerre építették az alkalmazást, annak minden tulajdonságát magával hordozza. Egyetlen kattintással nyithatunk meg több a Kedvencek közé elmentett weboldalt. A kedvenceink közé felvett weboldalak saját ikonjaikat is elmenti. Sok extra funkciót találunk, tartalmaz például intelligens popup blokkolást is.

Gyártó: Avant Force
Megnevezés: Avant Browser
Verzió: 1.3.2016
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 4.25 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
4 761
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.73 (32 szavazat)

Mi az Avant Browser?

Az Avant Browser egy az Internet Exploreren alapuló böngésző amely blokkolja a pop-up ablakokat, blokkolja a Flash reklámokat és gyors kényelmes a kezelőfelülete. Minden Internet Explorer beállítást és a kedvenceket is átvehetjük, csoportosíthatjuk és online tárolhatjuk azokat. Az Avant Browser funkciói közül az egyik egy beépített titoktartási tisztító, amely eltávolítja a böngészés után hagyott nyomokat, Cookie-kat, temp fájlokat, jelszavakat. Full Ultimate verzió is letölthető, ám az akár a 100 megát is elérheti.

Avant összetevői

Az Avant magyar nyelven is elérhető. Tartalmaz különböző blokkolókat, pl a képek, videóklippek, hangfájlok, ActiveX elemek blokkolásával gyorsabbá teszik a böngészést. Az oldalak letöltését meggyorsítja a felugró reklámok kiszűrése is. Az AI RoboForm beépülő modullal kitölthetjük ugyanazt az űrlapot többszöri begépelés nélkül. A beépített keresővel Google és Yahoo -val kereshetünk a weben. Beépített RSS olvasót is találunk, illetve a több ablakos, füles megjelenítéssel használhatjuk.

Avant Browser
A megnyitott böngészőfülekből csoportokat állíthatunk össze és menthetünk el, majd egy kattintással nyithatjuk meg azokat. Az Avant egy felhasználóbarát, gyors, stabil és biztonságos böngésző. A szoftver telepítési leírás magyarul itt elérhető.