Audials Light letöltés ingyen | Audials Light netradio download

 
Ingyenes programok információs portálja

Audials Light

audials-light Az Audials Light élménnyé teszi a zenehallgatást: ingyenesen érhetjük el a kedvenc zeneszámainkat. Egy 21. százai multimédiás netrádió, rendkívül profi keresővel. Zenerajongóknak kötelező telepíteni. Igazi kikapcsolódást nyújt, válasszunk a zenés televízió műsorok, az online rádiók és a klipek hatalmas kínálatából. Meghallgatnánk újból? Mentsük el a legjobb tartalmakat a gépünkre, így offline állapotban is pörgethetjük. Az Audials Light grafikája lenyűgöző, telepítsük, hogy ne csak a zenében gyönyörködhessünk.

Gyártó: Audials AG
Megnevezés: Audials Light
Verzió: 2.9
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 71.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
377
Kategória: Zene & Hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (2 szavazat)

Mi az Audials Light?

Az Audials Light mindent tud, amit egy zenerajongó elvárhat: a legjobb zenei platformokkal köti össze a felhasználót, a kereső segítségével pedig villámgyorsan elérhetőek a kedvenc számok is. A program nemcsak megtalálja a kiválasztott dalt vagy klipet, de a felületén keresztül lementhetjük a saját zenei anyagaink közé a videókat. Ingyenesen és gyorsan építhetünk ki egy profi gyűjteményt, ahol saját lejátszólistákat szerkeszthetünk. Ezeket megoszthatjuk a barátainkkal és a hétvégi buliban is elindíthatjuk a gépünkről. A listák bármikor bővíthetőek, de, ha megununk egy zeneszámot, csak egy kattintásunkba kerül, máris törlődik a felületről. Ilyen igényes grafikával még biztos nem hallgattunk netrádiót. Keressünk stílus vagy ország szerint, ha megcsillagozzuk a találatot, később könnyebben elhívhatjuk, amikor visszatérnénk ugyanahhoz az online csatornához. Az Audials Light médialejátszó hihetetlen népszerűségre tett szert, érdemes kipróbálni.

Audials Light használata

Telepítsük az Audials Light programot, ez az egyik leggyönyörűbb médialejátszó, amellyel a szoftverpiacon találkozhatunk. Ismerkedjünk meg a sokoldalú fejlesztéssel, és saját multimédia gyűjteményt állíthatunk össze a segítségével. A felület alkalmas a klipek, videók, tévéműsorok megtekintésére, megtalálja a kedvenc netrádiónkat, ugyanakkor bármilyen tartalmat elmenthetünk magunknak. Igazán könnyű és élvezetes az Audials Light felhasználása. Az oldalsáv menüpontjai között találjuk meg az alapfunkciókat.

Indítsunk el egy online adást, kapcsolódjunk be egy zenés műsorba. Szintén az oldalsávból érhetjük el a letöltés funkciót, ha a tartalmat el szeretnénk menteni. Az Audials Light felületéről az aktuális zeneszám legfontosabb adatait is leolvashatjuk. Az előadó és a szám címe mellett mindig tudni fogjuk, milyen műfaj után kutassunk, ha hasonló zenéket hallgatnánk meg. Használjuk ki a sokoldalú szerkesztési lehetőségeket, hogy később könnyebben újra rátalálhassunk a kedvenceinkre. Amilyen szép, olyan okos az Audials Light, tartalmas szórakozást nyújt bármikor, lazításként bevethetjük esténként és hétvégén is.