Audacity letöltés magyar ingyen | Audacity download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Audacity

audacity letoltes A Audacity egy ingyenesen letölthető hangszerkesztő, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, s ezért rendkívül népszerűnek számít az otthoni felhasználók között. A közel harminc beépített effektus és a könnyű kezelhetőség miatt a kezdők is könnyedén megértik a program működését, és gyorsan megismerhetik a különböző opciókat. A szoftverrel MP3, OGG és WAV fájlokat tudunk szerkeszteni, és vágni, mixelni is bátran nekiállhatunk vele.

Gyártó: The Audacity Team
Megnevezés: Audacity
Verzió: 2.1.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 21.1 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
6 536
Kategória: Zene & Hang / Zenelejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (13 szavazat)

Mi az Audacity?

Az otthoni használatra kifejlesztett, nyílt forráskódú Audacity egy olyan program, amivel hangokat rögzíthetünk, zenéket szerkeszthetünk, és aminek segítségével könnyedén tudunk hangsávokat vágni, exportálni, importálni vagy másolni. Az Audacity támogatja a WAV, az MP3 vagy az OGG fájlokat, valamint gondoskodik a széles körű felhasználási lehetőségekről. A népszerűnek számító szoftver kezdő felhasználók igényét is kielégíti. A program kompatibilis a Windows-zal, a Linuxszal és a Mac-kel is. Az Audacity egyszerű, átlátható menüvel rendelkezik és magyar nyelven is beszerezhető.

Audacity funkciók

Az Audacity ingyenes, azonban korántsem komolytalan program: 26 beépített effektus, kompatibilitás a különböző operációs rendszerekkel és persze az amatőr felhasználói igények szinte maximális kielégítése jellemzi. A szoftver 24 és 32 bites hangmintákat is támogat. Segítségével felvehetünk hangot, valamint megvághatjuk, összeilleszthetjük és keverhetjük a különböző hangsávokat. Lehetőségünk van még emellett spektrumanalizálásra, frekvencia analizálásra és hangdigitalizálásra. A szoftver képes a hang sebességének és magasságának megváltoztatására.

audacity

Az Audacity kezdőfelülete dokkolható eszköztárral rendelkezik, és ezeket leválaszthatjuk a felületről, valamint bárhol elhelyezhetjük. A program a korábban említettek mellett képes zajszűrésre, invertálásra, erősítésre és basszuskiemelésre. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.