AOMEI Partition Assistant letöltés magyar | Partition Assistant download

 
Ingyenes programok információs portálja

AOMEI Partition Assistant

aomei-partition-assistant Az AOMEI Partition Assistant egy ingyenesen elérhető partíciókezelő program, amivel a felhasználó egyszerűen és gyorsan megváltoztathatja merevlemezeinek felosztását, és ehhez még újra sem kell formáznia azokat. A Windows operációs rendszereken támogatott programmal nemcsak átdolgozhatjuk a struktúrákat, de mozgathatunk, másolhatunk és klónozhatunk is egyes partíciókat. Tökéletes megoldás, ha néhány extra GB szükséges egyik-másik partícióra.

Gyártó: AOMEI Tech Co., Ltd.
Megnevezés: AOMEI Partition Assistant
Verzió: 6.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 8.15 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 752
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.90 (5 szavazat)

Mi az AOMEI Partition Assistant?

Méltán számít népszerű alkalmazásnak a nyílt forráskódú AOMEI Partition Assistant (annak is Home változata), amely azoknak kínál tökéletes megoldást, akik szeretnék optimalizálni a munkát egy-egy merevlemezen. Az AOMEI Partition Assistant szolgáltatásai anélkül segítenek a merevlemezek átstrukturálásában, hogy azokat újra kellene formázni. A szoftver már magyar nyelven is elérhető, a magyarítást külön kell letölteni és telepíteni. Az AOMEI Partition Assistant-nak létezik egy fizetős, több szolgáltatást nyújtó verziója is (a Professional mintegy 30 dollárért vásárolható meg). Természetesen nem árt egy biztonsági mentést készíteni az adott partíciókról a művelet elkezdése előtt, hiszen előfordulhat, hogy közben bizonyos adatok törlődnek a merevlemezről.

AOMEI Partition Assistant használata

Az AOMEI ingyenesen elérhető Home változata valamivel korlátozottabb lehetőségeket kínál a fizetőshöz képest, azonban az otthoni felhasználóknak tökéletesen megfelel a szoftver által kínált tudásanyag. A Home legfontosabb tulajdonsága, hogy (minimális számítógépes ismeret birtokában) kényelmesen átrendezhető, másolható vagy felosztható vele egy már létező partíció. Az AOMEI Partition Assistant képes létrehozni egy kisebb partíciót adatvesztés nélkül; SSD-re tud migrálni egy operációs rendszert; ment és visszaállít; valamint újra tud építeni egy master boot record-ot.

AOMEI Partition Assistant

Extra szolgáltatást jelent a rejtetté jelölés, a program jelszóvédelme, valamint a boot-lemezek készítése. Az AOMEI Partition Assistant a Windows operációs rendszereket támogatja. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.