America's Army letöltés | America's Army download tpb

 
Ingyenes programok információs portálja

America's Army

alien arena letoltes Az America's Army más néven AA vagy America’s Army Game Project nem más, mint az Egyesül Államok hadserege által fejlesztett videojátékok és egyéb médiumok összessége. A játék gépigénye minimum 2.4 GHz CPU, 512MB RAM, 3D grafikai kártya 128MB mem és directX9.0. Az AA játékok elsődleges célja gyakorlatilag az amerikai hadsereg megfelelő marketingje: ezeken a játékokon keresztül igyekeznek eljuttatni a fiatalsághoz a katonalét mindennapjait informatív és szórakoztató módon, hogy vonzóvá tegyék a katonaságot a fiatalság számára.

Gyártó: US Army
Megnevezés: America's Army
Verzió: 3
Frissítés:
2018.03.02.
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 930
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.57 (7 szavazat)

Mi az America's Army?

A Steam Platform egy közösségi szórakoztató platform, ahol megtalálhatóak többek között az America’s Army játékok is. A platform letöltésével és telepítésével egyetlen pillanat alatt bármely felhasználó csatlakozhat a több mint négymilliós közösséghez. A Steam Platform már letölthető PC-re, Mac-re de akár Linux-ra is, sőt, tökéletesen alkalmazható televízión és mobil eszközökön. A közösséghez való csatlakozással azonnal elérhetővé válik a kétezernél is több játék, köztük az America’s Army, valamint az automatikus frissítések és közösség tagjainak járó akciók is. A legújabb verziókhoz Steam telepítése szükséges.

Americas Army játék

A játéksorozat megalkotásának az oka az volt, hogy Wardynski ezredes meglátta az Egyesült Államok jövőjének hatalmas esélyét a modern technológia vívmányaiban. Az ezredes szorgalmazta, hogy népszerűsítsék a hadsereget a fiatalok körében egy játékkal, mely a valós katonaéleten alapszik, így megismerteti és remélhetőleg vonzóvá teszi a tinédzserek körében a katonai hivatást.

Americas Army

A marketingnek induló játék hatalmas siker aratott, napjainkban is a legkedveltebb játékok egyike, azonban eredeti funkcióját ma sem veszítette el, az America’s Army hivatalos honlapján például még manapság is megtalálható a katonai toborzóoldalra mutató link.