Alien Arena Combat Edition letöltés ingyen | Alien Arena download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Alien Arena

alien arena letoltes

Az Alien Arena Combat Edition nem más, mint egy online és offline egyaránt játszható akció- és kalandjáték, mely tökéletesen jeleníti meg az 1950-es évek science-fiction éráját. A játékot hatvannál is több különböző szint, tíz fegyver és nyolc választható játékos karakter teszi igazán izgalmassá, soha nem ismétlődővé. Egy ingyenesen letölthető, igazán vagány játék, melynek minden frissítése valami újdonságot hordoz magában.

Gyártó: COR Entertainment
Megnevezés: Alien Arena Combat Edition
Verzió: 7.66
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 484 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 669
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.93 (7 szavazat)

Mi az Alien Arena Combat Edition?

Az Alien Arena vagy eredeti nevén a CodeRED: Alien Arena egy teljes mértékben ingyenes, egyemberes számítógépes játék, mely 2004-ben jelent meg. A játék hangulata ötvözi az 1950-es években uralkodott sci-fi atmoszféra hangulatát az olyan klasszikus számítógépes játékokéval, mint a Quake vagy a Doom. Bár ez a freeware játszható internetkapcsolat nélkül, egyszerűen robotok ellen, azonban az igazi játékélmény a játék kialakításának köszönhetően az online multiplayer menetekben élvezhető a leginkább.

Alien Arena Combat Edition játék

A Combat Edition nem más, mint az Alien Arena jelenlegi legfrissebb verziója, melyet 2013 Szeptemberében hoztak nyilvánosságra, hiszen a megjelenése óta eltelt közel tíz évben a játék egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára az egyik legnépszerűbb egyszemélyes lövöldözős játékká nőtte ki magát.

Alien Arena Combat Edition

A játék telepítését követően két különböző módban játszható, online vagy offline, azonban a tökéletes játékélmény érdekében az online verzió javasolt. A felhasználó 8 különböző játékos karakter közül választhat és a játék során 10 különböző fegyverrel találkozhat az egyébként hatvannál is több fokozattal rendelkező játékban. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.