Advanced System Care 10 letöltés | Advanced SystemCare magyar ingyen

 
Ingyenes programok információs portálja

Advanced Systemcare

advanced_systemcare Az Advanced Systemcare egy, a rendszer teljesítményét fokozni hivatott egyszerű alkalmazás, amelyet az IoBit eredetileg Windows rendszerek alá fejlesztett. A szoftver egyik legfontosabb szolgáltatása a Quick Care, amely a rendszerdiagnosztikából és a Windows karbantartásából áll. Ezek elvégzése során a program átvizsgálja az erőforrás-felhasználást és ahol tud, javít rajta, töredezettség-mentesíti a merevlemezeket, illetve ellenőrzi, hogy van-e hibás működés a rendszerünkön.

Gyártó: IoBit
Megnevezés: Advanced Systemcare
Verzió: 10.3.0.745
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 36,7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
19 621
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.44 (26 szavazat)

Mi az Advanced SystemCare?

Az Advanced Systemcare alapvető funkcióin felül kitakaríthatjuk a Windows Registry-t és a felesleges, nem használt vagy sérült fájlokat. Az ingyenesen használható program részeként pedig fokozhatjuk gépünk teljesítményét, a rendszer biztonságát és optimalizálhatjuk erőforrásaink felhasználását. Az ingyenes verzióban alapvető rendszertisztítást, helyreállítást és optimalizálást végezhetünk. Ezen felül elegendő védelmet nyújt a biztonsági rések ellen. Létezik egy Pro verzió, amiért már fizetni kell, de rengeteg szolgáltatást kapunk cserébe, így a regisztrációs adatbázist teljes mélységében ellenőrzi és kipucolja ami nem oda való, automatikusan optimalizálja a pc-t, miközben használjuk, malware & spyware védelmet biztosít, valamint 24 órás technikai támogatást ad.

Advanced Systemcare használata

A program rendelkezik egy ingyenesen letölthető és használható verzióval, továbbá egy fizetős Pro verzióval is. A registry átfésülése, a töredezettség-mentesítés, a malware vizsgálat és a sérült hivatkozások kiiktatása olyan funkciók, amelyek mindkét programváltozatban elérhetőek. A Pro verzió annyiban különbözik, hogy több lehetőséget biztosít az automatizálásra. Segítségével általános vizsgálatot végezhetünk a Windows Registry-ben, optimalizálhatjuk a számítógép erőforrásait, illetve a fertőzött állományok törlését is megtehetjük vele.

Advanced Systemcare

Ugyancsak beállíthatjuk az automatikus programfrissítést, illetve többféle megjelenés, skin áll rendelkezésünkre. A program kisméretű, erőforrásigénye szinte nem létező, kezelése pedig pofonegyszerű, amely nagy segítség lehet bármely rendszer teljesítményének növelésében. Az Advanced Systemcare magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása szintén itt elérhető.