Adobe Shockwave Player letöltése | Adobe Shockwave Player for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Adobe Shockwave Player

adobe-shockwave Az Adobe Shockwave Player az ingyenes böngésző kiegészítések között is az egyik legjobb választás. Az online és 3D-s játékokhoz szinte alaptartozék, a program ugyanis magas fokú felhasználói élményt kínál. Az Adobe Shockwave Player képes arra is, hogy a minőségi online katalógusokat és dizájn tartalmakat böngészőn keresztül megjelenítse. Lenyűgöző grafikát kínál, ezért népszerű, már több tízmillió aktív használó töltötte le az utánozhatatlan élményért – telepítsük most mi is!

Gyártó: Adobe Systems Incorporated.
Megnevezés: Adobe Shockwave Player
Verzió: 12.2.5.195
Frissítés:
2020.02.27.
Fájlméret: 4.79 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
741
Kategória: Segédprogramok / Plugin letöltések
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Adobe Shockwave Player?

Az Adobe Shockwave Player böngésző kiegészítőt az online játékok rajongói naponta használják – a különlegesen szép grafikával készült termékeknek ez az apró és hatékony program biztosítja azt, hogy a gépünkön megfelelő minőségben futhassanak. Csupán 4,1 MB-nyi helyre van szükségünk a telepítéshez. Rendkívül gyorsan elvégezhető a művelet, az okos Adobe Shockwave Player pedig azonnal teszi a dolgát. Olyan tartalmakat is megjeleníthetünk a segítségével, amely speciális grafikai elemeket tartalmaz. Élménnyé teszi az online katalógusok átpörgetését, és különféle internetes oktató alkalmazást is elérhetünk ezzel a böngésző kiegészítéssel. Az egyik legkisebb, mégis a legügyesebb program, amely a nagyobb erőforrás igényéért cserébe jobban is teljesít. Az Adobe Shockwave Player a böngészők (firefox, chrome) egyik alapkiegészítője, nem hiányozhat egy számítógépről sem.

Adobe Shockwave Player használata

Az Adobe Shockwave Player egy személyre szabott küldetést teljesít az Adobe-programcsaládban: a felhasználói élményt fokozza. A Macromedia Direktor szoftver online tartalmát kapjuk meg, méghozzá kitűnő minőségben. Miután telepítettük az Adobe Shockwave Playert, indítsuk újra a böngészőt, és máris aktiválhatjuk ezt a lenyűgöző kiegészítő programot. A háttérben fut, így nyugodtan és könnyedén kereshetünk, böngészhetünk a tartalmakban. Az igényes és grafikailag is különleges játékoknak, valamint online katalógusoknak mindenképp szükségük van erre a programra.

Indítsuk újra a böngészőt, miután telepítettük az Adobe Shockwave Playert, így máris aktiváltuk a kiegészítőt. Az ingyenes programmal egy kattintással elérhetőek a nívós és izgalmas tartalmak, internetes játékok. Biztosítja azt, hogy nehezen hozzáférhető, vagy bővítmény-szükséges felületeket is megnyithassunk. A felhasználói élményről a játék-őrültek nyilatkozhatnak: több tízmillióan használják már világszerte. Az Adobe Shockwave Player valóban a minőségre törekszik, ingyenesen kínálja a megismételhetetlen vizuális felületet bárkinek, aki letölti a számítógépére.