Adobe Shockwave Player letöltése | Adobe Shockwave Player for Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Adobe Shockwave Player

adobe-shockwave Az Adobe Shockwave Player az ingyenes böngésző kiegészítések között is az egyik legjobb választás. Az online és 3D-s játékokhoz szinte alaptartozék, a program ugyanis magas fokú felhasználói élményt kínál. Az Adobe Shockwave Player képes arra is, hogy a minőségi online katalógusokat és dizájn tartalmakat böngészőn keresztül megjelenítse. Lenyűgöző grafikát kínál, ezért népszerű, már több tízmillió aktív használó töltötte le az utánozhatatlan élményért – telepítsük most mi is!

Gyártó: Adobe Systems Incorporated.
Megnevezés: Adobe Shockwave Player
Verzió: 12.2.5.195
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 4.79 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
614
Kategória: Segédprogramok / Plugin letöltések
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi az Adobe Shockwave Player?

Az Adobe Shockwave Player böngésző kiegészítőt az online játékok rajongói naponta használják – a különlegesen szép grafikával készült termékeknek ez az apró és hatékony program biztosítja azt, hogy a gépünkön megfelelő minőségben futhassanak. Csupán 4,1 MB-nyi helyre van szükségünk a telepítéshez. Rendkívül gyorsan elvégezhető a művelet, az okos Adobe Shockwave Player pedig azonnal teszi a dolgát. Olyan tartalmakat is megjeleníthetünk a segítségével, amely speciális grafikai elemeket tartalmaz. Élménnyé teszi az online katalógusok átpörgetését, és különféle internetes oktató alkalmazást is elérhetünk ezzel a böngésző kiegészítéssel. Az egyik legkisebb, mégis a legügyesebb program, amely a nagyobb erőforrás igényéért cserébe jobban is teljesít. Az Adobe Shockwave Player a böngészők (firefox, chrome) egyik alapkiegészítője, nem hiányozhat egy számítógépről sem.

Adobe Shockwave Player használata

Az Adobe Shockwave Player egy személyre szabott küldetést teljesít az Adobe-programcsaládban: a felhasználói élményt fokozza. A Macromedia Direktor szoftver online tartalmát kapjuk meg, méghozzá kitűnő minőségben. Miután telepítettük az Adobe Shockwave Playert, indítsuk újra a böngészőt, és máris aktiválhatjuk ezt a lenyűgöző kiegészítő programot. A háttérben fut, így nyugodtan és könnyedén kereshetünk, böngészhetünk a tartalmakban. Az igényes és grafikailag is különleges játékoknak, valamint online katalógusoknak mindenképp szükségük van erre a programra.

Indítsuk újra a böngészőt, miután telepítettük az Adobe Shockwave Playert, így máris aktiváltuk a kiegészítőt. Az ingyenes programmal egy kattintással elérhetőek a nívós és izgalmas tartalmak, internetes játékok. Biztosítja azt, hogy nehezen hozzáférhető, vagy bővítmény-szükséges felületeket is megnyithassunk. A felhasználói élményről a játék-őrültek nyilatkozhatnak: több tízmillióan használják már világszerte. Az Adobe Shockwave Player valóban a minőségre törekszik, ingyenesen kínálja a megismételhetetlen vizuális felületet bárkinek, aki letölti a számítógépére.