Adobe Reader letöltés magyar | Adobe Acrobat 11 Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

Adobe Reader

adobereader Az Adobe Acrobat az Adobe Systems által fejlesztett PDF-megjelenítő és szerkesztő programok csoportjába tartozik. A megtekintést és nyomtatást lehetővé tevő Adobe Reader ingyenesen letölthető, de vannak egyéb programok, különösképp a szerkesztőprogramok amik már kereskedelmi szoftverek. Az alkalmazást nem csak Windows alatt, hanem az elérhető összes operációs rendszeren használhatjuk.

Gyártó: Adobe Systems
Megnevezés: Adobe Reader
Verzió: 11.0.10
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 1.00 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
40 248
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.56 (52 szavazat)

Mi az Adobe Reader?

Az Acrobat Reader a PDF dokumentumok megnyitására használható ingyenes program. Extra funkciók között találjuk a PDF űrlapokat, megjegyzéskezelést valamint keresés a dokumentumban. De támogatott az interaktív elemek kezelése, az animációkat tartalmazó fájlok megtekintése, a dokumentumokba ágyazott Flash animációk kezelése. Az Acrobat Reader 10 újdonsága volt az online szolgáltatások közvetlen elérése az acrobat.com-on belül, a jobb performancia, illetve a PDF-fájlokat biztonságosabb környezetben nyitja meg egy virtuális gépben. További program verziók különböző Windows rendszerekre, illetve információk a gyártó hivatalos honlapján.

Adobe Reader története

A 90-es évek óta sok versenytársa akadt az Acrobat-nak, és mind saját dokumentum formátumot alkalmazott, mint például az AnyView from Binar Graphics company, Common Ground from No Hands Software company, Envoy from WordPerfect Corporation, Folio from NextPage company, Replica from Farallon Computing company, WorldView from Interleaf company, DjVu from AT&T Laboratories/DjVu, Project/LizardTech/Varolmak/Caminova. Az 1990-es évek PDF lett a de facto standard. Ennek eredményeként mind az ingyenes és a kereskedelmi programoknak módosítani kellett tudniuk a PDF-eket. Valamint az Adobe Acrobat-hoz plugin-eket illeszthetünk be amelyek extra funkciókat adnak az Acrobat programhoz.

Adobe PDF Reader

Az Adobe gyakran változtatta a termék nevét, kezdetben Acrobat volt majd Acrobat Reader, majd idővel Acrobat Reader-ré vált. Végül megmaradt a most már közismert név Adobe Reader. 2010 decemberétől a jelenlegi legfontosabb tagjai az Adobe Acrobat családnak az Adobe Reader X (10.1.2), az Adobe Acrobat X (10.0.0), az Adobe Acrobat X szabvány, az Adobe Acrobat X Pro és az Adobe Acrobat X Suite. Az Adobe Reader magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása szintén itt elérhető.