ACDSee Free letöltés | Ingyenes ACDSee download full

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

Acdsee Free

Acdsee Free Az ACDSee Free az egyik legrégebbi képnézegető program. Kiváló megoldás digitális fényképeink megjelenítésére, rendszerezésére és megosztására. Ebben az ingyenes változatban villámgyors képnézegetőre találunk. A kiterjesztett kereskedelmi változatban sok beépített program van, mint például képszerkesztő, fotóalbum készítő. Az ingyenes kiadás pedig képek megtekintésére tökéletes. Ez az utolsó elérhető ingyenes kiadás, a későbbi verziók már nem ingyenesek.

Gyártó: ACD Systems
Megnevezés: Acdsee Free
Verzió: 1.1.21
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 12.3 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Angol
Letöltések:
17 681
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.53 (37 szavazat)

Mi az Acdsee Free?

ACDSee Free egy ingyenes képnézegető, kategorizáló az ACD Systems International-től. ACDSee volt az első 16-bites alkalmazás Windows 3.0 alatt, majd egy 32-bites változat adtak ki a Windows 95 operációs rendszerre. 2012 Augusztusában jelent meg az első ACDSee Free változat, ami alapvető funkciókat lát el, de képes megjeleníteni a legkülönbözőbb képformátumokat (BMP, GIF, JPEG, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PCX, PIC, WMF, EMF, RAW) Az ACDSystems sajnos megszüntette ezt a terméket, így ez az utolsó elérhető verzió.

Acdsee Free használata

Az ACDSee Legfontosabb jellemzője a sebesség, villámgyors képnézegetés, valamint azok szerkesztése, de Lossless Raw és metadata szerkesztési lehetőséget is biztosít. Az applikációban találunk egy navigációs ablakot, ahol böngészhetünk a képeink közt. Billentyűzetről is irányíthatjuk a képnézegetést vagy diavetítést.

Acdsee Free

Funkciók közt vannak a nyomtatás, zoomolás, háttérkép készítés, képkategorizálás. Az ACDSee képnézegetőt ajánljuk bármilyen szintű felhasználónak, kezelése végtelenül egyszerű. Az Acdsee Free magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása szintén itt elérhető.