123 Free Solitaire letöltés magyar | Pasziánsz letöltése Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

123 Free Solitaire

123 free solitaire letoltes A 123 Free Solitaire egy ingyenesen letölthető kártyajátékcsomag, mely összesen tizenkét különböző kártyajátékot tartalmaz, amilyen például a Diplomata, a Klondike, a Negyven tolvaj vagy éppen a Királyi randevú. Ez a korlátozás nélküli, teljes mértékben ingyenesen játszható pasziánsz kártyajátékcsomag ráadásul maximálisan testre szabható. Ezzel a kártyajátékkal szinte rohan az idő, elrepülnek az várakozás vagy az unalom órái.

Gyártó: TreeCardGames
Megnevezés: 123 Free Solitaire
Verzió: 10.3
Frissítés:
2018.02.23.
Fájlméret: 6.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
11 842
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.39 (18 szavazat)

Mi a 123 Free Solitaire?

A 123 Free Solitaire egy ingyenesen letölthető pasziánsz játékcsomag, melyben tízenként különböző kártyajáték található, melyek mindegyike más és más nehézségi fokozatú, ráadásul a beállítások között megtalálható számos különböző stílusú kártyapakli és hátlap egyaránt, melyek ingyenesen letölthetőek, kiegészítőként a játék mellé. A változatos beállítási lehetőségeknek, valamint a különböző játékstílusoknak köszönhetően az 123 Free Solitaire hosszú távon is lebilincselő szórakozást biztosító kártyacsomag.

123 Free Solitaire használata

A játék használata hihetetlenül egyszerű: a program a telepítést követően az Asztalra kikerült parancsikon segítségével indítható. Amikor a játék elindult, az alábbi tízenként kártyajátékból választhat a felhasználó: Diplomat, Flower Garden, Forty Thieves, FreeCell, Grandfather’s Clock, Klondike, Pyramid, Royal Rendezvous, Spider, Spider One Suit, Spider Two Suit és Yukon. A játék előnézete mellett az adott típus elindítása előtt információt ad a kártyapaklik számáról, a várható játékidőről, a nehézségi szintről vagy éppen a győzelem esélyéről.

123 Free Solitaire

Játék közben bármikor új leosztás kérhető, illetve akár megkezdhető egy másik típusú játék is, ráadásul a paklik megjelenése és hátlapja egyaránt könnyen változtatható. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető. További információk a gyártó hivatalos honlapján.