YS Flight Simulation letöltése | YS Flight Simulator download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

YS Flight Simulator

ys-flight-simulator letoltes A YS Flight Simulator egy ingyenesen letölthető, meglehetősen egyszerű repülő-szimulátor program, amelyet egy japán diák fejlesztett ki. A szoftver egyszerűsége ellenére igen népszerű, s fejlesztője a mai napig rendszeresen frissíti. A szimulátorban több mint félszáz fajta repülővel repülhetünk, kipróbálhatjuk a légi harcot és számos manővert is. Célja, hogy megismertesse felhasználóival a repülés élményét, amelyet akár barátainkkal együtt is kipróbálhatunk.

Gyártó: Soji Yamakawa
Megnevezés: YS Flight Simulator
Verzió: 9.20
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 8.81 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 012
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a YS Flight Simulator?

A szoftvert Soji Yamakawa 1999-ben alkotta meg, s hobbiként azóta is folyamatosan karbantartja, fejleszti. Bár a program grafikailag messze nem közelíti meg az újabb programokét, ingyenesen letölthető fejlesztője személyes weboldaláról vagy más oldalakról, s rendkívül népszerű is az interneten, mára már túl van az egymilliomodik letöltésen. A programban mintegy ötvenféle repülőgép kormánya mögé ülhetünk be, s ahhoz képest, hogy megjelenésében milyen egyszerű, mégis igen komoly felhasználói élményt képes adni.

YS Flight Simulator játék

A programban nem csak a repülőtípusokat, a pályákat is változtathatjuk, több mint 15 közül választhatunk, a környezeti tényezőket pedig szabadon állíthatjuk. A játékot irányíthatjuk a hagyományos módon, billentyűzet segítségével vagy joystickkel, kontrollerrel is. Különféle játékmódokat próbálhatunk ki, így sima repülést útvonaltervvel vagy éppen izgalmas légiharcot, gyakorolhatjuk a repülési trükköket, a landolást és a felszállást.

YS Flight Simulator

Minderre multiplayer módban, LAN-on és interneten keresztül is lehetőségünk van. Minden játékot felvehetünk és visszajátszhatunk. A freeware program Windows és Mac operációs rendszereken egyaránt futtatható. További információk a gyártó honlapján.