YS Flight Simulation letöltése | YS Flight Simulator download free

 
Ingyenes programok információs portálja

YS Flight Simulator

ys-flight-simulator letoltes A YS Flight Simulator egy ingyenesen letölthető, meglehetősen egyszerű repülő-szimulátor program, amelyet egy japán diák fejlesztett ki. A szoftver egyszerűsége ellenére igen népszerű, s fejlesztője a mai napig rendszeresen frissíti. A szimulátorban több mint félszáz fajta repülővel repülhetünk, kipróbálhatjuk a légi harcot és számos manővert is. Célja, hogy megismertesse felhasználóival a repülés élményét, amelyet akár barátainkkal együtt is kipróbálhatunk.

Gyártó: Soji Yamakawa
Megnevezés: YS Flight Simulator
Verzió: 9.20
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 8.81 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
2 208
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.88 (4 szavazat)

Mi a YS Flight Simulator?

A szoftvert Soji Yamakawa 1999-ben alkotta meg, s hobbiként azóta is folyamatosan karbantartja, fejleszti. Bár a program grafikailag messze nem közelíti meg az újabb programokét, ingyenesen letölthető fejlesztője személyes weboldaláról vagy más oldalakról, s rendkívül népszerű is az interneten, mára már túl van az egymilliomodik letöltésen. A programban mintegy ötvenféle repülőgép kormánya mögé ülhetünk be, s ahhoz képest, hogy megjelenésében milyen egyszerű, mégis igen komoly felhasználói élményt képes adni.

YS Flight Simulator játék

A programban nem csak a repülőtípusokat, a pályákat is változtathatjuk, több mint 15 közül választhatunk, a környezeti tényezőket pedig szabadon állíthatjuk. A játékot irányíthatjuk a hagyományos módon, billentyűzet segítségével vagy joystickkel, kontrollerrel is. Különféle játékmódokat próbálhatunk ki, így sima repülést útvonaltervvel vagy éppen izgalmas légiharcot, gyakorolhatjuk a repülési trükköket, a landolást és a felszállást.

YS Flight Simulator

Minderre multiplayer módban, LAN-on és interneten keresztül is lehetőségünk van. Minden játékot felvehetünk és visszajátszhatunk. A freeware program Windows és Mac operációs rendszereken egyaránt futtatható. További információk a gyártó honlapján.