Yahoo Messenger magyar letöltés | Yahoo Messenger download

 
Ingyenes programok információs portálja

Yahoo Messenger

yahoo messenger download A Yahoo Messenger egy ingyenesen letölthető, regisztráció segítségével használható Internetes üzenetküldő program. A szolgáltatásba való belépéshez szükséges egy Yahoo! ID, azaz regisztráció a Yahoo! rendszerében, amely egyéb más szolgáltatáshoz is hozzáférést biztosít a számunkra. Miután megvan a Yahoo azonosítón, egy olyan chat programot kapunk, amely garantált felhasználói élményt nyújt számunkra.

Gyártó: Yahoo
Megnevezés: Yahoo Messenger
Verzió: 11.5.0.228
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 675 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 139
Kategória: Kommunikáció / Cset
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.92 (13 szavazat)

Mi a Yahoo Messenger

A Yahoo! segítségével a felhasználók szóban és írásban kommunikálhatnak egymással az Interneten keresztül. A beszélgetés során használhatunk különféle Emotion-okat, szóbeli kommunikáció esetén pedig létrehozhatunk konferenciabeszélgetéseket is. Természetesen lehetőségük van arra is, hogy webkamera segítségével lépjenek kapcsolatba a másikkal, így láthatják és hallhatják is egymást a Neten keresztül. A szoftver segítségével ezen felül kapcsolatba léphetnek azokkal is, akik ismerőseik a Facebookon. A programhoz számos kiegészítő, plug-in is elérhető.

Messenger funkciók

A Y!M segítségével lehetőségünk van hangposta üzenetek elküldésére, illetve fájlok megosztására, küldésére is 2 GB méretig. Ugyancsak lehetőség van ingyenes és fizetős Internetes rádióadók hallgatására a szoftveren keresztül, a párbeszédablakból. A program ezen felül számos extra funkciót kínál fel, játszhatunk például különféle játékokat is. Az üzenetküldő megjelenése bizonyos mértékig testre szabható, különböző skin-eket találunk hozzá, így saját stílusunknak megfelelően formálhatjuk./p>

yahoo messenger

A szoftver többféle platformon is használható, így letölthetjük és telepíthetjük Windows, Mac OS X és Unix operációs rendszerek alá is. Létezik ezen felül kifejezetten okostelefonokra fejlesztett alkalmazásverziója is, amely segítségével út közben is kapcsolatot tarthatunk ismerőseinkkel. További információk a gyártó hivatalos honlapján.