Wise Program Uninstaller letöltés | Program Uninstaller download

 
Ingyenes programok információs portálja

Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller letöltés A Wise Program Uninstaller egy hatékony szoftver eltávolító program. A számítógép mindennapi működése során gyakran telepítünk olyan programokat, amelyek nem csak feleslegesek, de lassítják is gépünk működését. A Windows hagyományos integrált programeltávolítója ugyanakkor sokszor nem elégséges ahhoz, hogy ezektől a programoktól megszabaduljunk. A Wise ezzel szemben hatékonyan képes a gépet megtisztítani ezektől az alkalmazásoktól és azok maradékaitól.

Gyártó: WiseCleaner
Megnevezés: Wise Program Uninstaller
Verzió: 1.91
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.92 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 115
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.30 (5 szavazat)

Mi a Wise Program Uninstaller?

Ez a program a piacon elérhető legjobb alternatíva a az integrált Windows uninstaller-rel szemben. Nem csak az összes futó és telepített alkalmazás felismerésében és elraktározásában nyújt nagy segítséget, de szükség esetén akár közvetlenül a Registry állományokhoz is hozzáférhetünk általa. A program ingyenesen letölthető, és probléma nélkül futtatható Windows XP, Vista, 7 és 8 operációs rendszereken is. Használata meglehetősen könnyű, akár kezdők számára sem jelent gondot, többek között ezért is az egyik legnépszerűbb ilyen célú program a piacon. Alapvetően angolul települ a szoftver, de letölthetünk hozzá magyar nyelvű kiegészítést.

Wise Program Uninstaller funkciók

A programeltávolító gyorsan és maradéktalanul felméri a merevlemezekre telepített programokat. Általa megszabadulhatunk a nem kívánt alkalmazásoktól, a telepített toolbar-októl vagy éppen a korábban eltávolított programok után maradt fájloktól. Néhány kattintással hozzáférhetünk a módosított Registry fájlokhoz és helyreállíthatjuk azokat, és bizonyos esetekben a rosszul telepített programokat is kijavíthatjuk.

Wise Program Uninstaller

A telepített programokról részletes információkat tudhatunk meg, mint a telepítés ideje, méret vagy verziószám. A használatot beépített programkereső és intuitív felhasználói felület segítik.