Windows 10 letöltés magyarul ingyen | Microsoft Windows 10 frissítés

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

sajnos nekem is ez a problémám EA Sport Fifa Superstars-al játszom körülbelül 10x cheateltem már meg... de egy kilép/belépésnél újra visszajön az eredeti összegem :S mitől lehet ez? valaki tudna segítteni? megköszönném ! Download: Cheat Engine 6.1

Windows 10

windows-10 A Windows 10 egy professzionális, ugyanakkor a felhasználói igényeket is figyelembe vevő operációs rendszer, amely bármely Windows 7-tel futtatható gépre, alacsony gépigénnyel, problémamentesen telepíthető. Megújult felület, extra kereső, digitális asszisztens és osztott képernyős alkalmazás jellemzi a legújabb Microsoft rendszert, ahol megismerhetjük az Edge böngészőt, viszont az Aknakereső játéktól el kell búcsúznunk. Az ismert programok mellett tehát számos fejlesztés belekerült a Windows 10-be.

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Windows 10
Verzió: 10.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
857
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (4 szavazat)

Mi a Windows 10?

A Windows 10 modern felülettel kerül a felhasználókhoz. A 64 bites változat nem vádolható azzal, hogy lassítja a számítógépet, a fejlesztők kifejezetten ügyeltek a hatékonyságra és magas fokú felhasználói élményre. A már megszokott billentyűkombinációk továbbra is működnek, és a képernyő átszervezésében is sokkal több lehetőség mutatkozik. A Snap Assist funkcióval már kezelhetjük az ablak nézetben futó alkalmazásokat. A Windows 10 operációs rendszerben webjegyzetet is készíthetünk az Explorert váltó Edge böngészővel, amely lehetővé teszi, hogy a kurzorral bekarikázzuk, aláhúzzuk, kiemeljük a lényeges elemeket. A legismertebb alkalmazások, mint a Skype, a OneNote és a OneDrive mellett a játékosok számára fontos támogatások is helyet kaptak. A számítógép védelmében ezentúl ujjlenyomatot, arcképet vagy íriszmintát is alkalmazhatunk.

Windows 10 használata

A Windows 10 operációs rendszer igyekezett kiküszöbölni a Microsoft korábbi tévedéseit. A telepítése nem igényel különösebb rendszerkövetelményt. Már 2 GB RAM és 16-20 GB felszabadított merevlemez elegendő a művelethez. Töltsük le és ismerkedjünk meg a legújabb Windows operációs rendszerrel, amelynek a felülete sokak számára ismerős lehet. A képernyő funkciói bővültek, már digitális asszisztenst is telepítettek a fejlesztők, amely azonban magyar nyelven még nem kommunikál. A hagyományos alkalmazások mellet megjelentek az univerzális applikációk is – ezzel egyre jobban elmosódik a határ a személyi számítógép- és a mobilhasználat között.

Az új Windows 10 operációs rendszer a gépünk védelméről is gondoskodik: ha nem talál biztonsági alkalmazást a gépen, automatikusan letölti a Defender vírusirtót. Így folyamatos védettséget garantál. A Microsoft frissítéseit is szinte azonnal elérhetik a felhasználók, bizonyos kiadások számára kötelező naprakésszé tenni a Windows 10-et. A különböző platformok összehangolásával, a modern és tetszetős grafikával, valamint a felhasználóbarát képernyővel egy olyan program kerül a gépünkre, amely valós igényeket elégít ki és nagyon okos.