WavePad Sound Editor letöltés | WavePad download free

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

WavePad

wavepad letoltes A WavePad egy kis mérettel rendelkező ingyenes hangszerkesztő alkalmazás, amely gyors és stabil népszerűségre tett szert az otthoni felhasználók körében. A Wavepad számos manipulációs eljárást támogat, így feladatunk elvégzéséhez kiváló asszisztenciát kapunk. Mivel kezelése nem igényel nagy tapasztalatot és könnyedén át lehet tekinteni a programot, ezért a Wavepad a mai napig kedvelt megoldásnak számít.

Gyártó: NCH Software
Megnevezés: WavePad
Verzió: 6.38
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 888 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 722
Kategória: Zene & Hang / Zeneszerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (6 szavazat)

Mi a WavePad?

A Wavepad egy nyílt forráskódú hangszerkesztő program. Kategóriájában a Wavepad kiemelkedő alkalmazásnak számít. Az otthoni felhasználók munkáját megkönnyítendő, a Wavepad használatával kapcsolatban számos anyagot (leírást és videót) találunk a neten. A program ettől függetlenül kis gyakorlással problémák nélkül kezelhető. A toolbar-ok segítségével számos további szoftver letöltését is kezdeményezhetjük, miközben az eszköztárral tucatnyi kiváló dolgot művelhetünk egy-egy hangsávon, és nélkülözhetetlen segítséget kaphatunk zenei adatformátumok szerkesztéséhez.

WavePad funkciók

A Wavepad hiába foglal kevesebb helyet letöltéskor mint egy mega, a szoftver mégis rendkívül hasznos és feladatait ennek ellenére is maradéktalanul ellátja. A program rendelkezik hangfelvevővel, így a hiányzó sávokat saját magunk is bepótolhatjuk, és a háttérben zajló folyamatokat egyszerűen rögzíthetjük. A Wavepad emellett beépített CD-író funkcióval is bír, valamint megtalálható az eszköztárban az effektustámogatás is.

wavepad

A Wavepaddel probléma nélkül vághatjuk a hangsávokat, beilleszthetünk hangokat, kiemelhetünk részeket, valamint módosíthatjuk a sebességet is. Az alkalmazás támogatja az MP3-at, a VOX-ot, a GMS-t, az OGG-t, a Real Audiot, az AU-t és sok mellett az AIF-et is.