WavePad Sound Editor letöltés | WavePad download free

 
Ingyenes programok információs portálja

WavePad

wavepad letoltes A WavePad egy kis mérettel rendelkező ingyenes hangszerkesztő alkalmazás, amely gyors és stabil népszerűségre tett szert az otthoni felhasználók körében. A Wavepad számos manipulációs eljárást támogat, így feladatunk elvégzéséhez kiváló asszisztenciát kapunk. Mivel kezelése nem igényel nagy tapasztalatot és könnyedén át lehet tekinteni a programot, ezért a Wavepad a mai napig kedvelt megoldásnak számít.

Gyártó: NCH Software
Megnevezés: WavePad
Verzió: 6.38
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 888 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
2 903
Kategória: Zene & Hang / Zeneszerkesztő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.50 (6 szavazat)

Mi a WavePad?

A Wavepad egy nyílt forráskódú hangszerkesztő program. Kategóriájában a Wavepad kiemelkedő alkalmazásnak számít. Az otthoni felhasználók munkáját megkönnyítendő, a Wavepad használatával kapcsolatban számos anyagot (leírást és videót) találunk a neten. A program ettől függetlenül kis gyakorlással problémák nélkül kezelhető. A toolbar-ok segítségével számos további szoftver letöltését is kezdeményezhetjük, miközben az eszköztárral tucatnyi kiváló dolgot művelhetünk egy-egy hangsávon, és nélkülözhetetlen segítséget kaphatunk zenei adatformátumok szerkesztéséhez.

WavePad funkciók

A Wavepad hiába foglal kevesebb helyet letöltéskor mint egy mega, a szoftver mégis rendkívül hasznos és feladatait ennek ellenére is maradéktalanul ellátja. A program rendelkezik hangfelvevővel, így a hiányzó sávokat saját magunk is bepótolhatjuk, és a háttérben zajló folyamatokat egyszerűen rögzíthetjük. A Wavepad emellett beépített CD-író funkcióval is bír, valamint megtalálható az eszköztárban az effektustámogatás is.

wavepad

A Wavepaddel probléma nélkül vághatjuk a hangsávokat, beilleszthetünk hangokat, kiemelhetünk részeket, valamint módosíthatjuk a sebességet is. Az alkalmazás támogatja az MP3-at, a VOX-ot, a GMS-t, az OGG-t, a Real Audiot, az AU-t és sok mellett az AIF-et is.