VMware Player letöltés ingyen | VMware Workstation Player magyar

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

VMware Workstation Player

Vmware Player download Az ingyenes VMware Workstation Player lehetővé teszi több operációs rendszer egyidejű futtatását ugyanazon számítógépen anélkül, hogy új partíciót kéne létrehozni az operációs rendszereknek. A VMware által futtatott operációs rendszerek párhuzamosan képesek működni. Előnye, hogy egyszerűen váltani tudunk az operációs rendszerek között a számítógép újraindítása nélkül. Akár megtehetjük azt is, hogy egyszerre fusson számítógépünkön egy Windowx XP és egy Win7.

Gyártó: VMware Inc.
Megnevezés: VMware Player
Verzió: 7.1.3
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 75.45 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 833
Kategória: Segédprogramok / Virtuális gép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.60 (36 szavazat)

Mi a VMware?

A VMware segítségével több operációs rendszer egyidejűleg futtatható egyetlen számítógépen, és nem csak a Windows-alapú operációs rendszereknél használható, pl Linux alatt is fut. Ezzel a programmal feltelepíthetünk különböző operációs rendszereke párhuzamosan a számítógépünk, akár egyszerre futhat Windows7 és Windows XP is. Ha csak szeretnénk elmenteni egy állapotát a számítógépünknek, arra is kitűnően alkalmas ez a szoftver. További információk illetve a VMware különböző szoftver csomagjai elérhetők a gyártó honlapján.

VMware Player használata

Több WMware programcsomagok közül az ingyenes VMware Player lehetővé teszi, hogy egy teljes operációs rendszer környezetet bármikor lemásoljunk egy mappába, ezzel lehetővé téve egy adott állapot mentését és későbbi visszatöltését. Ha rendszeromlás következne be vagy megfertőződne a számítógépünk, bármikor visszaállíthatunk egy mentett állapotot, ezzel kiküszöbölve a problémákat. Használata nagyon egyszerű. Miután telepítettük egy kis ablakban létrehozhatunk vagy telepíthetünk több futtatható virtuális operációs rendszert, illetve ha már ezt megtettük, egy listában látjuk azokat és annak beállításait.

VMware Player

Egy kattintás és már indul is egy külön ablakban a virtuális gép. Kitehetjük teljes ablakba, így szinte nem is érzékeljük az igazihoz képest a különbséget. Kész virtuális gépeket is letölthetünk a Virtual Machine Center oldalról.