Vivaldi Browser letöltés magyar | Vivaldi Browser download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Vivaldi Browser

vivaldi A Vivaldi Browser ingyenes böngésző, rendkívül szép dizájnnal, okos felülettel és rengeteg beállítási lehetőséggel. Alakítsuk a böngészőt is a személyiségünkhöz: válasszunk saját témát, állítsuk át a címsor és az ablakok helyzetét. Itt még saját gyorsbillentyű parancsot is hozzáadhatunk a felülethez. Ráadásul ilyen modern és hatékony könyvjelzőt talán még nem is láttunk. Felpörgeti a munkát és kényelmesebbé teszi a szabadidőt is. Legyen a böngészőnk is egyedi, telepítsük a Vivaldi Browsert!

Gyártó: Vivaldi Technologies
Megnevezés: Vivaldi Browser
Verzió: 1.1.453.59
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 36.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
777
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Vivaldi Browser?

Miért szeretjük meg azonnal a Vivaldi Browser böngészőt? Kell-e több, mint egy igazán rugalmas felület, számtalan beállítási lehetőség, hatékony oldalsávos elrendezés – mindez gyönyörű grafikába csomagolva? A fejlesztők olyan profi programot állítottak össze, a legújabb webes technológiákból építkezve, amely képes sokoldalúan kiszolgálni a személyes igényeket, és hatékony eszköz a szörfölésnél. Kényelmes és letisztult, valóban az az érzésünk böngészésnél, hogy minden kézre esik. Ha igényesek vagyunk az öltözékünkkel, miért ne szánjunk egy kevés időt a böngészőnkre? Ezzel az okos jegyzetelő felülettel, mozaik szerűen csoportosítható oldalakkal akár a legdurvább munkanapunkat is tárt karokkal várhatjuk: a Vivaldi Browser rácsos nézete többé nem hagy elveszni bennünket. Mi más jellemezné ezt az ingyenes programot, mint a profizmus?

Vivaldi Browser használata

Igazán egyszerű művelet a Vivaldi Browser telepítése, és már az első lépéseknél feltűnik, milyen igényes, okos felülettel dolgozhatunk majd online. A szörfölés új utakra lép, méghozzá saját ízlésünk alapján szabályozhatjuk a böngésző teljes eszköztárát. Hozzáférést kapunk az ablakok áthelyezéséhez, de a menüsort is megváltoztathatjuk. A Vivaldi Browser érzékeli az aktuálisan használt programokat, a választott dizájn mellett színekkel is igazodik hozzá, például elkékül, ha belépünk a facebookba.

Alkalmazkodó és sokoldalú, jól felszerelt és stílusos, nagyon fontos, hogy rendkívül gyors ez a böngésző. A gyorsbillentyű parancsok és saját egérgesztusok beállítási lehetőségével szintén időt takaríthatunk meg. Pörgessük át a Vivaldi Browser funkcióit, próbáljuk ki élesben, alakítsuk teljesen a szokásainkhoz, hogy a magunk módján böngészhessük át a világhálót. Helyezzük a kedvenc oldalainkat az oldalsávra, jelöljük hatékony könyvjelzőkkel a fontos tartalmakat, csoportosítsuk egybe a hasonló tematikájú oldalainkat. Így mindent elérhetünk akár egy kattintással is a Vivaldi Browserrel. Magas szintű felhasználói élményt nyújt – mindenkinek. További információk a gyártó honlapján.