Vivaldi Browser letöltés magyar | Vivaldi Browser download portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Vivaldi Browser

vivaldi A Vivaldi Browser ingyenes böngésző, rendkívül szép dizájnnal, okos felülettel és rengeteg beállítási lehetőséggel. Alakítsuk a böngészőt is a személyiségünkhöz: válasszunk saját témát, állítsuk át a címsor és az ablakok helyzetét. Itt még saját gyorsbillentyű parancsot is hozzáadhatunk a felülethez. Ráadásul ilyen modern és hatékony könyvjelzőt talán még nem is láttunk. Felpörgeti a munkát és kényelmesebbé teszi a szabadidőt is. Legyen a böngészőnk is egyedi, telepítsük a Vivaldi Browsert!

Gyártó: Vivaldi Technologies
Megnevezés: Vivaldi Browser
Verzió: 1.1.453.59
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 36.4 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
839
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Vivaldi Browser?

Miért szeretjük meg azonnal a Vivaldi Browser böngészőt? Kell-e több, mint egy igazán rugalmas felület, számtalan beállítási lehetőség, hatékony oldalsávos elrendezés – mindez gyönyörű grafikába csomagolva? A fejlesztők olyan profi programot állítottak össze, a legújabb webes technológiákból építkezve, amely képes sokoldalúan kiszolgálni a személyes igényeket, és hatékony eszköz a szörfölésnél. Kényelmes és letisztult, valóban az az érzésünk böngészésnél, hogy minden kézre esik. Ha igényesek vagyunk az öltözékünkkel, miért ne szánjunk egy kevés időt a böngészőnkre? Ezzel az okos jegyzetelő felülettel, mozaik szerűen csoportosítható oldalakkal akár a legdurvább munkanapunkat is tárt karokkal várhatjuk: a Vivaldi Browser rácsos nézete többé nem hagy elveszni bennünket. Mi más jellemezné ezt az ingyenes programot, mint a profizmus?

Vivaldi Browser használata

Igazán egyszerű művelet a Vivaldi Browser telepítése, és már az első lépéseknél feltűnik, milyen igényes, okos felülettel dolgozhatunk majd online. A szörfölés új utakra lép, méghozzá saját ízlésünk alapján szabályozhatjuk a böngésző teljes eszköztárát. Hozzáférést kapunk az ablakok áthelyezéséhez, de a menüsort is megváltoztathatjuk. A Vivaldi Browser érzékeli az aktuálisan használt programokat, a választott dizájn mellett színekkel is igazodik hozzá, például elkékül, ha belépünk a facebookba.

Alkalmazkodó és sokoldalú, jól felszerelt és stílusos, nagyon fontos, hogy rendkívül gyors ez a böngésző. A gyorsbillentyű parancsok és saját egérgesztusok beállítási lehetőségével szintén időt takaríthatunk meg. Pörgessük át a Vivaldi Browser funkcióit, próbáljuk ki élesben, alakítsuk teljesen a szokásainkhoz, hogy a magunk módján böngészhessük át a világhálót. Helyezzük a kedvenc oldalainkat az oldalsávra, jelöljük hatékony könyvjelzőkkel a fontos tartalmakat, csoportosítsuk egybe a hasonló tematikájú oldalainkat. Így mindent elérhetünk akár egy kattintással is a Vivaldi Browserrel. Magas szintű felhasználói élményt nyújt – mindenkinek. További információk a gyártó honlapján.