Visual Explorer Ultimate letöltés | Visual Explorer browser download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Visual Explorer

visual-explorer A Visual Explorer Ultimate egy ingyenes böngésző, amely játékos, rajzfilmszerű felületével egy igazán egyedi böngészőélményt biztosít. A többi böngészőhöz hasonlóan működik, a menü eszköztár nem jelenthet problémát senkinek. A Visual Explorer megfelelő alternatívát kínál a már létező böngészők lecserélésére. Sokérdekes bővítménye közül csak egyet kiemelve megemlíthetjük az úgynevezett álcázó eszközt, amely félig meddig átlátszóvá teszi az ablakot, meggátolva ezzel, hogy mások belepillanthassanak abba, amit épp nézünk.

Gyártó: BlueG
Megnevezés: Visual Explorer Ultimate
Verzió: 3.1
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 34.2 MB
Operációs rendszer: Windows 98 / ME / Windows NT / 2000 / Windows XP / Vista / Windows 7
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
1 204
Kategória: Böngészők
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.67 (3 szavazat)

Mi a Visual Explorer Ultimate?

A Visual Explorer Ultimate olyan Windows-ra tervezett ingyenes böngésző, amely a videó letöltést is beépíti. Önmagában véve nem a böngészők egy újabb típusa, hiszen ugyanarra a motorra épít, mint amire az Internet Explorer is. Ennek ellenére olyan újításokkal is szolgál, amelyek teljessé teszik a böngészőélményt. A Visual Explorer beépített pop-up letiltóval is rendelkezik, remekül működik az Explorer kiegészítőkkel, és támogatja az RSS feed-eket is. A fejlesztőcsoport rendkívül segítőkész, így bármilyen problémára vagy kérdésre készségesen válaszolnak.

Visual Explorer funkciói

A Visual Explorer segítségével könnyen, akár egyetlen kattintással hozzáférhetünk kedvenc videó honlapjainkhoz, biztonságosan keresgélhetünk az interneten. Egyik legkülönlegesebb előnye, hogy több mint 350 honlapról tölthetünk le videókat, ezeket átalakíthatjuk más fájltípusokká, és hatékonyan nyomon követhetjük letöltéseinket. Felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy váltogassuk a játékos, színes témákat és skin-eket. A Tab Browser (Tab böngésző) segítségével egyetlen oldalon áttekinthetjük weblapjainkat, és könnyedén lépegethetünk közöttük előre és hátra.

Visual Explorer

A felső sávban megjelenik a hiányozhatatlan menüsáv és a keresőbázis sáv is, amely tetszőlegesen átállítható bármelyik nagyobb kereső adatbázisra.