Virtual PC 2007 letöltés magyar | Microsoft Virtual PC Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

Microsoft Virtual PC

virtualpc

Az ingyenes Virtual PC 2007 szoftver segítségével több PC-t futtathatunk ugyanazon számítógépen, így lehetőség nyílik kipróbálni azokat a programjainkat, amihez hálózat vagy több gép szükséges. Nem kell több PC-t vásárolnunk, így kevesebb lesz a hardverre szánt kiadás. Bármilyen operációs rendszert futtathatunk rajta, pl (Solaris, Linux, DOS-t, Windows 3.1)

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Virtual PC (2007)
Verzió: 6.0.156.0
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 30 MB
Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Win 2003 Server
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Angol
Letöltések:
12 238
Kategória: Segédprogramok / Virtuális gép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.57 (44 szavazat)

Mi a Virtual PC?

A Virtual PC elsősorban olyan környezetben tehet jó szolgálatot, ahol több operációs rendszeren futó alkalmazások párhuzamos használatára van szükség. Többek közt lehet az szoftverfejlesztés vagy tesztelés, de még az egyes Windows-változatok közötti áttérés előkészítéséhez is nagy segítség. A Virtual PC nagyon hasznos lehet még akkor is ha egy olyan programot szeretnénk elindítani ami csak régebbi Windows alatt képes futni. A Microsoft Virtual PC szoftver csomagról még több információ található a gyártó honlapján.

Virtual PC használata

Telepítést követően, létrehozhatunk egy virtuális gépet és az általa igénybe vett virtuális lemezt. (Minden virtuális géphez minimum egy virtuális lemez kelleni fog) Ha ezzel megvagyunk, máris telepíthetjük a kívánt operációs rendszert a virtuális gépre.

Virtual PC

Amennyiben szeretnénk kikapcsolni a virtuális gépet a számítógépünkön, vagy szeretnénk megszüntetni azt, egész egyszerűen letöröljük a "Virtuális gépeim" mappában lévő fájlokat, amelyet a Virtual PC 2007 telepítésekor a Dokumentumok mappában találunk. Amennyiben letöröljük a virtuális lemezt, a virtuális lemezen tárolt minden adat törlődni fog. A fontos adatokat érdemes előtte átmásolni a saját gépünkre. A Microsoft Virtual PC magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.